Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 6

Angel Events

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: angel events, restaurant nunta berceni, restaurant nunta brancoveanu

Angel EventsIn cazul evenimentelor fericite din viata noastra, niciun vis nu este exagerat. Alaturi de Angel Events, va puteti lasa visurile sa se transpuna in realitate. Suntem un salon de evenimente din Berceni, sector 4, in care va puteti desfasura evenimentele de familie precum: botezuri, logodne, nunti, diferite aniversari, sau evenimente corporate. Va asteptam sa cream momente frumoase, care sa ramana amintiri pentru o viata, la cel mai potrivit restaurant pentru un eveniment perfect.

Va punem la dispozitie trei saloane de evenimente in zona sectorului 4, cu capacitati diferite, adaptabile nevoilor dumneavoastra. Salonul Golden Angel are o capacitate de minim 50 de persoane, maxim 100, salonul Blu Angel poate gazdui intre 30 si 60 de persoane, iar salonul Violet Angel este potrivit evenimentelor de pana la 110 invitati.

Pentru ca evenimentele la care participati, sau pe care le organizati, sa fie perfecte, restaurantul pentru nunti si botezuri, Angel Events din sectorul 4 v-a pregatit cel putin o oferta atractiva pentru acestea, la preturi acceibile. Astfel, puteti opta pentru:

-pachetul „Nunta La Cheie”, cuprinde meniu, open-bar, decorul salonului, DJ - incepand de la 53 de Euro - www.salonangel.ro/nunti/

-pachetul „Botez La Cheie”, cuprinde meniu, open-bar, décor, DJ, camera pentru copilas - incepand cu 46 de Euro - www.salonangel.ro/botezuri/

www.salonangel.ro/salon-golden-angel/

www.salonangel.ro/salon-blue-angel/

www.salonangel.ro/salon-violet-angel/

In ceea ce priveste botezul, Angel Events va invita sa organizam impreuna o petrecere de basm pentru cel mic, o petrecere care sa imite o lume a fanteziei si personajelor animate, a aventurilor si a povestilor. Nimic din ceea ce v-ati inchipui nu este prea mult pentru noi.

Va invitam sa ne contactati la numerele de telefon 0757 029 025 Alex Petrescu, 0742 171 152 Dana Visenescu, 0755 118 309 Livia Toader si sa ne vizitati in locatia din Soseaua Oltenitei 31, la cel mai bun restaurant pentru nunti din sectorul 4!

Va stam la dispozitie de asemenea la adresa de email: contact@salonangel.ro, dar si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/angelprivateevents/.