Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Restaurant pentru nunti Casa Alba

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: restaurante nunti baneasa, restaurant pentru nunti casa alba

Restaurant pentru nunti Casa Alba

Petreceti cel mai important eveniment din viata dumneavoastra intr-un ambient natural, iar noi va vom incanta cu specialitatile romanesti, dar si cu trupa de dans si taraful care va vor bine dispune pe tot parcursul serii in restaurantul pentru nunti Casa Alba.

Restaurantul pentru nunti Casa Alba din Baneasa va pune la dispozitie un cadru unic, stilat si intim, ferit de zgomotele si de aglomeratia orasului.
Meniurile sunt la preturi accesibile si sunt realizate de maiestri bucatari care va pot oferi si cele mai bune vinuri din podgoriile romanesti.
Va asteptam sa organizam impreuna o nunta de vis in restaurantul nostru cu o capacitate totala de 840 de locuri, punandu-va la dispozitie:
- salonul restaurant cu 120 de locuri unde va avea loc evenimentul mult asteptat
- o gradina de vara cu 470 de locuri
- o terasa cu 150 de locuri
- o crama cu 100 de locuri
Meniul si programul artistic pot fi adaptate cerintelor dumneavoastra, astfel incat sa puteti avea o seara de neuitat in compania trupei de dans popular si a tarafului.
Gradina din jurul restaurantului este dovada vie a frumusetilor de odinioara intrucat sa va puteti plimba ocrotiti de razele blande ale soarelui sau sub clar de luna, oferindu-va peisaje mirifice.
In zona restaurantului, a teraselor si a gradinii de vara beneficiati de servicii de Internet wireless gratuite.