Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 8

Rebeca Ballroom

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: restaurant nunta bucuresti sector 2, ballroom nunta bucuresti

Rebeca Ballroom

Rebeca Ballroom este un restaurant de nunta localizat intr-o zona usor accesibila a sectorului 2, mai exact in zona rezidentiala Vatra Luminoasa Iancului, la doar 5 minute de Mega Mall Bucuresti, restaurantul pentru evenimente nunti avand o experienta de peste 12 ani in organizarea de evenimente deosebite.

Dispunem de doua saloane de evenimente cu o capacitate de 200 de persoane pe salon, 200 de locuri de parcare pazita, camera pentru bebelusi, camera pentru mirese, receptie, garderoba, acestea avand un ambient conceput pentru orice tip de eveniment alaturi de invitatii tai, colaboratori sau angajatii.

Rebeca Ballroom organizeaza evenimente de tip corporate: aniversari de companie, team building, petreceri corporate etc., astfel incat sa putem satisface orice cerere din partea dumneavoastra.

Va punem la dispozitie o echipa de specialisti in acest domeniu, logistica de inalta calitate, dar si preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala pregatite de maiestri bucatari iscusiti.

La noi dispuneti de urmatoarele facilitati: incalzire centrala, sistem de climatizare centralizata, sistem de sonorizare, receptie, camera de bebelusi, camera pentru mirese, parcare privata si pazita, internet wireless, serviciile pe care vi le oferim fiind personalizate pentru fiecare eveniment, astfel incat sa putem personaliza meniul in functie de solicitarile si preferintele voastre.