Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Restaurant Da Mask Events

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: restaurant da mask events, restaurant nunti da mask events

Restaurant Da’Mask EventsEchipa Da’Mask Events, pe baza experientei acumulate in implicarea trup si suflet in organizarea a sute de evenimente, poate afirma ca nu da niciodata gres atunci cand propune clientilor restaurantul pentru nunta, botez sau orice fel de petrecere.


Organizam pentru dumneavoastra nunta sau botezul mult visate si va punem la dispozitie salonul de restaurant Amarillis, pentru petreceri cu un numar mai mare de invitati, sau, daca petrecerea este mai restransa, va invitam la Restaurantul Da’Mask Glam. Ambele locatii sunt amplasate central, in zona Operei Romane. Va asteptam si in zona Casei Presei Libere, dar si in Pipera la saloanele restaurantelor Da’Mask pentru a va convinge ca ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.


Si pentru ca fiecare aspect conteaza, pe langa decorul superb, meniurile restaurantelor Da’Mask sunt astfel concepute pentru a multumi pe oricine si pentru a se incadra in bugetul fiecaruia. Inainte de fiecare eveniment meniurile pot fi degustate pentru ca dumneavoastra sa va dati acordul, astfel ca petrecerea sa iasa perfect. Veti aprecia cu siguranta rafinamentul si deiversitatea felurilor servite.


Va asteptam sa ne cunoasteti si suntem convinsi ca ne veti alege!