Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

Restaurant Tifalis

Adresa: Str. Nitu Vasile Nr.39 Bucuresti

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: restaurant tifalis

Restaurant Tifalis

Evenimentele speciale din viata dumneavoastra merita sa se desfasoare intr-un cadru special. Daca sunteti in cautarea unui loc in care sa organizati o petrecere pe gustul dumneavoastra si pentru incantarea invitatilor si daca zona spre care v-ati orientat este situata in sectorul 4 al capitalei, Restaurant Tifalis este restaurantul de evenimente din cartierul Bereni perfect.

Restaurant Tifalis va ofera spatiul ideal pentru urmatoarele evenimente:

- Aniversare

- Botez

- Salon Nunta

- Parastas

- Revelion

Tifalis este structurat pe doua nivele, fiecare dintre cele doua saloane de evenimente avand capaciatea de 300 de locuri, iar mesele pot gazdui 4, 8 sau 10 persoane, in functie de numarul de invitati si preferintele dumneavoastra. Oricare ar fi specificul evenimentului, aspectul salilor readuce in fata dumneavoastra ideea de intim, familial si elegant.

Personalul restaurantului nostru este alcatuit din oameni care intruchipeaza ceea ce noi consideram a fi profesionalism : atenti, galanti, mereu la dispozitia clientului si cunoscatori a trei limbi de circulatie internationala. Prin intermediul lor, Restaurant Tifalis se asigura ca nu veti regret alegerea facuta.

Meniul pentru care optati in functie de eveniment poate fi personalizat in functie de preferintele dumneavoastra. Va oferim o gama de produse pe care dumneavoastra le puteti combina astfel incat sa respecte cerintele si sa se incadreze in bugetul de care dispuneti. Impreuna cu meniul, Restaurant Tifalis se ocupa de aranjamentul salii, programul artistic, limuzina, fotograf, DJ, cameramani etc.

In speranta ca vom fi optiunea dumneavoastra, va asteptam sa ne vizitati in locatia din Strada Nitu Vasile numarul 39 sau sa ne contactati la numarul de telefon 0726 60 70 81.