Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
SicriuSicriu. Informatii utile despre sicrie,servicii funerare, firme care comercializeaza sicrie, recomandari si preturi.https://www.bucuresti365.roSicriu

Sicriu

             Cu siguranta, daca am intreba un om aflat pe moarte care ar fi ultima lui dorinta, oricine  ar dori  sa mai traiasca macar inca o zi. Insa, de acest eveniment final,  nu scapa nici unul dintre noi, si nimeni nu este pregatit pentru asta. Chiar si atunci cand moare un centenar, moartea lui ne ia pe nepregatite si ne invaluieste in doliu profund. Din pacate, sau din fericire, viata continua la fel ca inainte, indiferent daca oamenii dragi noua sunt sau nu alaturi de noi.

cum comanzi sicrie

             Este bine de stiut ca, in momentele dificile ale vietii, ne putem baza intotdeauna pe companii a caror activitate principala este organizarea funeraliilor si furnizarea de echipamente funerare. In momentele triste, ne dorim o inmormantare demna pentru persoana draga noua, dar de multe ori nu avem suficienta putere pentru a le efectua si organiza pe toate.
             Din acest motiv, este bine sa solicitati ajutorul in forma de servicii ale acestor firme, care se recomanda prin multi ani de experienta, amabilitate si profesionalism. Disponibilitatea lor 24/24, inclusiv week-end si de sarbatori, face ca totul sa fie mult mai usor.
             Ce reprezinta echipamentul complet pentru inmormantare? In primul rand, este compus din sicriu, apoi un tip special de saltea, perna si un cearsaf special cu care se va acoperi corpul defunctului. La cerere, se poate achizitiona o cutie interioara, din material metalic. De asemenea, din echipamentul funerar face parte si crucea din lemn, pe care se poate inscriptiona numele defunctului, anul nasterii si decesului, in cazul in care familia doreste acest lucru.

           Sa revenim la subiectul nostru, iar acesta este sicriul. Pe site-urile web ale companiilor care se ocupa cu organizarea funeraliilor si vanzarea echipamentelor funerare, puteti gasi toate ofertele, sub forma unui catalog.
In acest fel, sunt prezentate diverse modele ale sicrielor, cu mentiunea tipului de lemn din care sunt realizate si ce dimensiuni au. De obicei, firmele care ofera servicii funerare, expun sicriele,  asa ca puteti veni personal la sediul firmei, unde puteti aranja toate detaliile legate de organizarea funeraliilor.


           La fata locului, va puteti asigura ca ceea ce alegeti este de calitate, cu un aspect corespunzator, si ca modul de fabricare este unul corect. Este vorba de inalta tehnologie de fabricatie, care foloseste un lemn bine selectat provenit din copaci ingrijiti, cu un grad inalt de competenta tehnica si personal de productie, toate aspectele care ofera un “pat” demn pentru odihna vesnica a persoanei dragi noua.
Sicriele de inalta calitate, sunt la alegerea ta, atunci cand te paraseste o persoana draga. Materialele folosite pentru sicrielor sunt lemn de stejar si plop.

SICRIE - recomandari

              Exista diverse tipuri de sicrie, de la varianta de lux pana la cele cu forma foarte simpla, dar asta nu diminueaza frumusetea si demnitatea lor.
Poti alege sicriul din lemn de stejar, iar culoarea poate varia de la cele deschise pana la nuante inchise. Exista diferite forme si modele de sicrie, special concepute, cu manere de calitate.
               Indiferent daca faceti comanda din cataloage sau pe unul dintre site-urile web, sau veniti personal la sediul societatii, va puteti astepta la o selectie larga si o oferta bogata, pentru ca, un sicriu reprezinta un pat in care isi vor dormi somnul de veci, oamenii dragi noua care ne-au parasit.
               Producatorii de sicrie si firmele de servicii funerare pretind ca ofera sicrie ce protejeaza corpul decedatului. De exemplu, exista sicrie speciale care pot fi inchise ermetic inainte de a fi ingropate.Acestea sunt, de obicei, mai scumpe si de multe ori sunt livrate impreuna cu un certificat de garanteaza integritatea structurala a cutiei. Chiar daca se inchid ermetic si indiferent de materialul din care sunt produse - lemn sau metal, sicriele nu pastreaza intact corpul decedatului, chiar si in urma imbalsamarii. Dimpotriva, sicriele inchise ermetic stimuleaza descompunerea anaeroba si lichefierea ramasitelor. Produsul descompunerii se pastreaza astfel in interiorul cutiei, iar o eventuala deschidere a sicriului (cum se obisnuieste la 7 ani dupa deces, de exemplu) va avea un efect mult mai puternic si neplacut decat in cazul descompunerii aerobe ce are loc in cazul sicrielor ne-ermetice (de obicei fabricate din lemn).


Din punct de vedere al formei sunt predominante trei modele: modelul hexagonal cu sase colturi (patru in partea superioara, doua in partea inferioara); modelul octogonal cu opt colturi (patru pentru fiecare capat) si nu in ultimul rand modelul simplu cu patru colturi. In privinta capacului, exista doua variante: capac din doua piese sau capac dintr-o singura piesa. De obicei, sicriele cu opt colturi sunt dotate cu capac realizat din doua piese, iar celelalte cu capac dintr-o singura piesa.

SICRIE - preturi

Pretul sicrielor variaza intre 290 de lei si 6500 de lei pentru variante luxoase. De exemplu, sicriul alb, cu masa, variaza intre 3 000 de lei si 5800 de lei.

Preturile afisate sunt in scop informativ. Pentru informatii exacte, va sugeram sa contactati companiile care furnizeaza serviciile funerare, mentionate mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti firme care comercializeaza sicrie

Sicriu :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Sicriu