Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
101 Trandafiri101 Trandafiri. Aflati totul despre florariile unde puteti comanda si cumpara aranjamente florare cu 101 trandafiri.https://www.bucuresti365.ro101 Trandafiri

101 Trandafiri

Fara doar si poate, ati auzit de povestile celor 1001 de nopti, dar ceea ce nu stiati e ca, probabil, povestea celor 101 de trandafiri a precedat acelor povesti. Incercati, insa, sa daruiti femeii dumneavoastra 101 de trandafiri si veti vedea ca acele clipe traite vor fi decupate, parca, dintr-un basm.

Acest buchet faimos nu se demodeaza si va atrage intotdeauna atentia asupra celui care il daruieste.

101 de trandafiri – semnificatie

Sigur ca v-ati intrebat de multe ori ce inseamna, de fapt, simbolul celor 101 de trandafiri? Notiunea de 101 de trandafiri dateaza din trecutul mai recent si a inceput sa prinda contur odata cu cultivarea masiva de plante si cu disponibilitatea generala pentru trandafiri. Trimiterea unui buchet atat de mare inseamna ca cine il trimite este bogat, mai ales ca, pentru a crea un buchet atat de mare, ar trebui sa golesti cateva florarii.

O alta semnificatie, poate mai simpatica, spune ca 100 de trandafiri exista ca altii sa vorbeasca despre ei, sa comenteze vecinii, rudele, prietenii, iar ultimul trandafir este pentru ea, unica fiinta din viata barbatului!

Chiar daca nu va vor spune, toate femeile isi doresc, in secret, sa primeasca un asemenea cadou – un cos cu 101 de trandafiri.

Buchet 101 de trandafiri

Oamenii aleg buchetul de 101 de trandafiri atunci cand vor sa surprinda o persoana pentru care au simpatii; sa-l daruiasca in mod anonim, fara a-si divulga identitatea; de Ziua indragostitilor; de 8 Martie sau la aniversarea cuiva. De obicei, buchetul se daruieste in absenta dumneavoastra, ca impactul creat sa fie mai puternic. De asemenea, el se poate trimite si la un eveniment la care nu ati putut participa. 

Buchet 101 de trandafiri – experiente

Daca ati „dat-o in bara“ cu femeia iubita, cea mai buna metoda de a va impaca este sa aduceti personal  buchetul de 101 de trandafiri. Acest cadou demonstreaza ca scuzele vin din suflet si transmite o sincera afectiune persoanei iubite.

Acest cadou este ales si de cei indragostiti, care vor sa trimita un mesaj de genul „Tu esti unica mea iubire“.

Buchet 101 de trandafiri – comandare

Daca persoana iubita este in strainatate, exista servicii speciale care pot livra acest romantic dar pe adresa ei. Este suficient sa ne apelati telefonic si noi ne vom ocupa de problema dumneavoastra. Pentru buchetul de 101 de trandafiri, o sa platiti putin mai mult daca vreti un cos special, un arc luxos, sau o decoratie special adaugata.

Dar ce nu merita iubirea dumneavoastra, asa-i?

101 de trandafiri – pret

Pretul buchetului este de aproximativ 360 de lei, el depinzand de tipul trandafirilor, de prospetime, dimensiuni si de tara de origine.

Toate preturile au un caracter informativ. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati adresele de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti una dintre florarile de unde puteti achizitiona buchete florale cu 101 trandafiri

101 Trandafiri :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de 101 Trandafiri