Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
TrandafiriTrandafiri. Aflati totul despre florariile de unde puteti cumpara cele mai frumoase buchete de trandafiri. Preturi, pareri si locatii potrivite gustului Dumneavoastra.https://www.bucuresti365.roTrandafiri

Trandafiri

Buchet de trandafiri

Trandafirul este, in opinia multor oameni, floarea cea mai frumoasa si care simbolizeaza cea mai sincera emotie – dragostea. Uneori ne este usor sa le exprimam persoanelor dragi toate emotiile sau faptul ca ne gandim la cineva si il iubim. Alteori insa, trandafirul o poate face pentru noi.

Sa luam exemplu buchetul de 101 de trandafiri. Ce poate insemna mai mult, decat ca femeia care il primeste este aleasa inimii dumneavoastra? Ea va intelege acest lucru si va fi fericita.

Trandafirii – semnificatia culorilor

Poate v-ati intrebat de multe ori despre simbolistica culorilor, ce simbolistica are un buchet de trandafiri rosii, albi sau galbeni, ce mesaj subtil transmite.

Pornim de la trandafirul rosu. Buchetul de trandafiri rosii este unul dintre cele mai universale simboluri de iubire. Culoarea rosie reprezinta emotiile voastre sincere.

Trandafirii galbeni se asociaza cu simbolul soarelui. De aceea, un buchet de trandafiri galbeni are puterea de a inveseli oamenii. Acesti trandafiri sunt un simbol al emotiilor pure, fara un context romantic. Culoarea galbena reprezinta fericirea si multumirea.

Trandafirii roz sunt un simbol al aprecierii si romantismului poetic, in timp ce trandafirii roz-pal se asociaza cu sentimentele admirative, fiind considerati si un mod de expimare a compasiunii.

Exista oameni pentru care trandafirii albi sunt cei mai frumosi. Culoarea alba simbolizeaza dragoste adevarata, sinceritatea si puritatea. Trandafirii albi pot fi daruiti ca un semn de respect fata de o femeie. Totodata, trandafirul alb este o floare clasica de nunta.

Trandafirii portocalii reprezinta pasiune, prietenie si dragoste, fiind un amestec de galben si rosu.

Pentru final am pastrat trandafirii de culoare mov, o culoare ce este rar gasita, cu o semnificatie foarte interesanta, pe masura raritatii sale. Movul este o culoare regala, iar un buchet de trandafiri mov este un simbol al dragostei la prima vedere.

Toate mesajele mentionate anterior si care sunt transmise cu ajutorul trandafirilor sunt frumoase, si, orice culoare ati alege, trebuie sa fiti constienti ca buchetul de trandafiri sugereaza emotii aparte.

Buchet de trandafiri – preturi

Preturile buchetelor de trandafiri depind de numarul acestora. De exemplu, pretul unui buchet de 35 de trandafiri decorati este in jur de 350 de lei. De asemenea, pretul depinde si de tipul trandafirilor, prospetime, dimensiuni si tara din care provin.

Toate preturile au un caracter informativ. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati adresele de mai jos.
 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti una dintre florariile unde gasiti cele mai frumoase buchete de Trandafiri

Trandafiri :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Trandafiri