Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Cosuri cu floriCos de flori. Aflati totul despre aranjamentele de tip cos de flori. Pareri, preturi si recomandari pentru cosul de flori perfect.https://www.bucuresti365.roCosuri cu flori

Cosuri cu flori

Cosuri cu  flori

Iata un cadou impozant! Daca este vorba de un cadou pentru persoana iubita, o zi de nastere sau cadou de nunta, cosul cu flori este o alegere ideala. Florile, un amalgam de parfum si culoare, sunt cel mai bun mesager al sentimentelor noastre pentru destinatar, Uneori ele spun mai mult decat o mie de cuvinte. Iubirea, multumirea, cele mai frumoase urari...toate acestea se pot exprima in limbajul florilor, pe care toti il intelegem.

  •  

Fiindca limbajul naturii si al frumusetii este universal.

Cosuri cu flori – cadou

Cosurile cu flori deja facute sunt intr-o varietate imoresionanta in ofertele florariilor, dar cosul se poate face la comanda, personlizat in functie de ce doriti sa transmiteti sau de gustul persoanei careia ii este daruit. 

Aceste aranjamente florale, care pot combina florile cu fructele, chiar si cu fructe artificiale, pentru un plus de efect si amalgam de tonuri si arome. Va puteti imagina cat de superb arata?

Intr-un astfel de cos puteti gasi orhidee frumoase, floarea soarelui, trandafiri, bambus, iar imaginea o completeaza portocalele, bananele etc. Deja suna divin, nu-i asa? Iar persoana care va primi un astfel de aranjament, cu siguranta, va ramane fara cuvinte.

Cos cu trandafiri

Daca v-ati hotarat doar pentru trandafiri, va putem spune ca ati facut alegerea potrivita. Cosul cu 101 de trandafiri este ideal, atunci cand vreti sa cuceriti o femeie.

Traditia spune despre cosul cu 101 de trandafiri ca este expresia puterii finaciare si sociale a celui care il daruieste, caci nu este vorba de un cadou ieftin. Pe vremuri era nevoie sa goliti florarii intregi, pentru a face un cadou precum acesta.

Cel mai des se daruieste cosul cu trandafiri rosii, pentru ca simbolizeaza o iubire sincera si adanca si este cadoul perfect la nunti, de exemplu.

Cosuri cu flori – livrare

Acest aranjament floral poate fi comandat telefonic sau pe internet si trimis la adresa destinatarului, impreuna cu un mesaj adecvat.

Cosuri cu flori - preturi

Preturile cosurilor cu flori variaza intre 65 si 290 de lei. Preturile au caracter informativ, pentru detalii va sugeram sa contactati florariile de mai jos:


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti una dintre florariile de unde puteti cumpara un Cos de Flori pe placul tuturor

Cosuri cu flori :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Cosuri cu flori