Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
LaleleLalele. Aflati florariile carora va puteti adresa pentru un buchet sau un aranjament floral cu lalele. Gasiti contact, fotografii si preturi pentru buchetele de lalele preferate.https://www.bucuresti365.roLalele

Lalele

Lalelele simbolizeaza primavara si au fost facute celebre de catre olandezi.

Au nevoie de primavara prelungita pentru a va putea incanta cat mai mult cu prezenta lor.

 

Lalele – de unde provin?


Ele au ajuns in Europa din Turkestan, acolo unde au fost simbolul multor dinastii otomane. Laleaua este genul care cuprinde foarte multe specii de plante cu flori, in jur de 100, iar culorile acestora sunt diverse, de la albe, verzi, galbene, roz pana la rosii. Va va surprinde faptul ca exista si lalelele negre! Ele pot fi facute cadou atunci cand va indragostiti de o fata care asculta heavy-metal, de exemplu. In orice caz, atunci cand le daruiti, fiti atenti la ceea ce simtiti fata de femeia respectiva.
Laleaua rosie sugereza mereu o iubire sincera si adanca, in timp ce lalelele roz simbolizeaza sensibilitatea pe care o simtiti fata de cineva, iar, dupa traditie, lalelele albe sugereaza iertare.
In vechime, lalelele galbene erau daruite de catre oameni care si-au iubit femeile, dar acest amanunt nu era cunoscut. Astazi, ele simbolizeaza un alt lucru, anume fericirea si optimismul.
Daca sentimentele voastre sunt mixte si nu va puteti decide in diapazonul acesta de culori si nuante, faceti un compromis, alegeti lalele diverse si nu veti gresi, indiferent de orice ocazie ar fi vorba.

Lalele - livrare

 

Daca vine vorba de livrarea lalelelor, ele pot fi comandate telefonic sau pe internet, iar livrarea se va face la adresa dorita de dumneavoastra. La buchetul de lalele puteti adauga si un mesaj corespunzator.

Lalele – preturi

Preturile unui buchet de lalele sunt in jur de 140 lei.
Toate preturile au un caracter informativ. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati adresele de mai jos.
 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti florariile unde puteti gasi oferte pentru Lalele

Lalele :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Lalele