Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Buchete MireasaBuchete Mireasa. Florarii care ofera buchete pentru mireasa, aflati cum sa va alegeti buchetul potrivit, preturile lor si pozele buchetelor.https://www.bucuresti365.roBuchete Mireasa

Buchete Mireasa

Ati fost vreodata in postura fericitei fete care a prins buchetul miresei? Daca raspunsul este afirmativ, atunci acum ar trebui sa fiti o femeie casatorita si multumita. Lasand gluma deoparte, traditia buchetului miresei este una interesanta. Oare stiti de unde provine aceasta poveste?

 

Povestea buchetului de mireasa

In anul 400 al erei noastre, miresele purtau in par ghirlande de plante, ce emanau un miros puternic, despre care se credea ca alunga spiritele rele. In secolul al XVI-lea, miresele care traiau la orase purtau coronite din flori, impreuna cu niste cordelute facute din matase, cercul fiind un simbol al iubirii eterne.
In jurul anului 1756 se naste ideea nuntii ''in alb'', cu toate detaliile si decoratiile care sunt la moda si astazi. In perioada romantismului, in secolul al XIX-lea, nunta in alb a devenit tot mai cunoscuta. S-au urmarit trendurile doamnelor victoriene care au purtat buchete prinse la corsaj, de obicei, facute din flori de portocal sau trandafiri.
Ceva mai tarziu apar si orhideele, gardeniile si trandafirii, ca parti ale buchetului. Odata cu inceputul secolului al XX-lea, aceste buchete devin mai mari, in forma triunghiulara, cu flori mai marunte.
De asemenea, si in perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial, s-au pastrat buchetele cu flori mai marunte. In anii '60, reprezentantii subculturii ''hippie'' au avut propriul stil. Imediat dupa casatoria printului Charles cu printesa Diana, in anul 1981, buchetele devin mai mari si mai bogate.
In cele din urma am ajuns si la perioada actuala, cand buchetele miresei au devenit clasice, in varianta alba sau crem.
Buchete mireasa - experiente
Buchetele miresei sunt buchete de dimensiune medie sau mica, compuse din flori compact aranjate, alcatuind un intreg armonios. Ele sunt frumoase si elegante, ca si mireasa de altfel.

Scopul principal al buchetului este acela de a completa aspectul frumoasei mirese – criteriu ce trebuie urmat in alegerea buchetului. Este foarte important sa tineti cont de aspectul rochiei de mireasa, apoi de machiaj si de coafura, pentru a alege buchetul perfect, care va sta in mainile unei noi femei fericite.

Buchete de mireasa cu trandafri


Trandafirul a fost mereu un simbol al iubirii si pentru multi oameni reprezinta floarea cea mai frumoasa, fie ca vorbim de trandafirii rosii, simbolul fericirii si pasiunii, fie de cei albi, ce sugereaza puritate si fidelitate. Anumite detalii pot face buchetul sa arate mult mai luxos si lucios.


Buchete mireasa – preturi


Preturile buchetelor de mireasa variaza intre de 150 de lei si 280 de lei.
Toate preturile au un caracter informativ. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati adresele de mai jos


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Pentru a va realiza Buchetul de vis, alegeti sa va inspirati din ofertele florariilor de mai jos

Buchete Mireasa :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Buchete Mireasa
Scrie comentariu:
Toma Krstic

Vineri, 08.04.2016. 11:13

Frumos.....