Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Amanet argintAmanet argint. Aflati totul despre amanet argint, preturi, pareri, date de contact si adresele tuturor caselor de amanet care va ofera acest serviciu.https://www.bucuresti365.roAmanet argint

Amanet argint

Investitia in monede de argint a fost o decizie inteleapta. Pretul argintului a crescut recent, atingand maxime istorice, iar cei care au investitit in timp in acest metal pretios probabil se felicita pentru fler.

Casele de amanet cumpara monede de argint din orice perioada si de orice tip. Expertii vor evalua monedele dumneavoastra in functie de factori consacrati din industrie si in functie de cererea de pe piata. Greutatea, puritatea si raritatea monedei sunt elementele care dau valoarea.

Daca detineti o moneda de argint foarte rara, este indicat sa verificati care este valoarea sa de piata, in cazul in care doriti sa o vindeti sau sa o amanetati. Evaluarea poate fi gratuita la orice casa de amanet si veti primi pe loc o oferta corecta pentru vanzarea acesteia, oferta pe care puteti sa o acceptati imediat sau sa o declinati, valorificand-o mai tarziu, cand veti avea nevoie de bani gheata.

Monedele de argint pe care le detineti s-ar putea sa aiba o valoare mai mare decat estimati dumneavoastra, de aceea este bine sa aveti informatii exacte despre ele, pentru a le putea valorifica in beneficiul dumneavoastra.
 

amanet - bijuterii de argint

Exista o gama diversa de biijuterii din argint. Multe dintre acestea au fost realizate acum zeci sau poate sute de ani, iar vechimea nu face decat sa le creasca valoarea de piata. Gradul de deteriorare al unei bijuterii este mai putin important decat cei doi factori care influenteaza valoarea acestora: greutatea si puritatea.
Daca greutatea poate fi mai usor stabilita chiar si estimativ de catre posesorul bijuteriei, puritatea poate fi determinata doar de catre un expert. 
Majoritatea caselor de amanet cumpara orice tip de bijuterie de argint. Nu judecati aspectul uzat al unor bijuterii mai vechi, acestea pot valora mult mai mult decat pare la prima vedere. Daca sunt realizate in combinatie cu alte metale pretioase, cu atat mai bine, valoarea lor poate creste exponential.

AMANET - tacamuri si vesela de argint

Pe langa faptul ca este un metal pretios, argintul este si un bun germicid si se crede ca are efecte benefice asupra sanatatii organismului, acesta fiind si unul din motivele pentru care a fost folosit o perioada indelungata in fabricarea tacamurilor si veselei.
Acestea, fiind mai scumpe, erau folosite in secolele trecute de nobilime si de casele regale. Odata cu noua ordine sociala, multe dintre aceste tacamuri sunt acum raspandite in toata lumea, deci sansele de a avea la indemana o astfel de vesela pretioasa sunt destul de mari.
Majoritatea caselor de amanet cumpara tacamuri si vesela din argint in orice stare de uzura si de orice vechime, asa ca nu conteaza de unde le ai sau in ce stare le-ai gasit, pentru ca poti oricand sa obtii o suma importanta pe ele.
Se pot amaneta si alte obiecte din argint: obiecte decorative, suporturi de lumanari, rame de fotografii, ceasuri, brose, diverse cutii de depozitare a obiectelor pretioase sau orice alt obiect care contine o cantitate mai mica sau mai mare de argint.

AMANET - cumparare argint

Ca si aurul, argintul este un metal pretios care poate fi folosit ca si garantie pentru un imprumut banesc la orice casa de amanet sau poate fi oferit spre vanzare. Cumpararea argintului  este una din activitatile caselor de amanet. Ca si in cazul aurului, ceea ce conteaza in procesul de evaluare este calitatea argintului.  Casele de amanet ofera tuturor posibilitatea de a alege un sistem de creditare. Contractele de amanet se incheie pe o perioada de 30 zile, cu posibilitatea de prelungire.
Prelungirea se poate face ori de cate ori doriti, cu conditia achitarii comisionului pe care casa amanet il percepe. Perioada minima in care se incheie un contract este de 5 zile.

AMANET - preturi argint

Preturile practicate de casele de amanet sunt aproximativ :  1g argint 800K = 1.25 de lei; 1g argint 925K = 1.45 de lei; 1g argint 950K = 1.70 de lei; 1g argint 999K = 1.80 de lei.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati casele de amanet din lista de mai jos.

  •  
  •  

Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti case de amanet care ofera servicii de amanet argint

Amanet argint :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Amanet argint