Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Amanet telefoaneAmanet telefoane. Aflati toate informatiile despre amanetarea telefonului, preturi, date de contact si amaneturile care va ofera acest serviciu.https://www.bucuresti365.roAmanet telefoane

Amanet telefoane

Telefonul mobil

Telefonul mobil sau telefonul celular, numit pe scurt cu formele substantivizate „celular” sau mobil”, este un dispozitiv electronic portabil care functioneaza fara fir, prin radio, pe baza retelei GSM si este folosit in general pentru comunicatii personale la distanta mare.

Telefonul mobil modern, desi a fost miniaturizat, are o serie intreaga de functiuni suplimentare: dictafon, aparat de fotografiat si filmat, aparat de accesat Internetul si webul, GPS, radio si multe altele, astfel rezultand un nou gen de telefon mobil, foarte „inteligent”, numit smartphone.
Inventatorul primului telefon mobil este considerat dr. Martin Cooper, fostul manager de sistem din cadrul companiei Motorola. Primul apel de pe un telefon mobil a fost facut de Cooper la 3 aprilie 1973. Abia in 1983, Motorola a prezentat primul telefon mobil comercial din lume, Dyna TAC 8000X.
In ziua de azi, telefonia celulara sau mobila se bazeaza pe sistemul de comunicatii si reteaua GSM.

Amanetarea telefonului mobil

Pentru un imprumut rapid si simplu, va indrumam sa alegeti optiunea amanetarii obiectelor electronice. La casele de amanet puteti lasa telefoane, aparate foto-video, tablete, laptopuri si altele.
In evaluarea electronicelor conteaza foarte mult ca acestea sa fie functionale si sa fie in stare buna. Se va face o analiza vizuala a electronicelor, dar si una tehnica. Specialistii amanetului va vor propune o oferta de imprumut corecta, in acord cu valoarea obiectelor propuse.
Casa de amanet va incerca intotdeauna sa va ofere cea mai mare suma posibila pentru obiectele pe care doriti sa le lasati garantie.
Serviciul de amanetare propus este sigur si confidential. Obiectele dumneavoastra electronice vor fi pastrate in siguranta pana in momentul in care sunteti gata sa le ridicati sau pana la data scadenta convenita.

Preturi


Pretul practicat de casele de amanet pentru telefoane mobile este stabilit in functie de marca, tip si vechimea. Astfel, pentru un telefon marca Huawei 1220i veti primi 15 lei, iar pentru un Iphone 6S, 128 gb, veti primi 2800 de lei.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati casele de amanet din lista de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Gasiti casele de amanet la care puteti apela pentru amanetarea telefonului dvs.

Amanet telefoane :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Amanet telefoane