Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Amanet aurAmanet aur, Totul despre amanet, cum se amaneteaza obiecte din aur, pareri, firme unde puteti amaneta aur, preturi si informatii utile.https://www.bucuresti365.roAmanet aur

Amanet aur


Aurul ramane una dintre cele mai sigure investitii. Indiferent de puritatea aurului si de dimensiunea si greutatea lingoului sau a bijuteriei ori obiectului realizat din metalul pretios, casele de amanet va ofera bani pe loc.

Casele de amanet sunt un loc sigur unde puteti lasa un obiect din aur, unde le puteti valorifica sau le puteti incredinta spre pastrare. Aceste locatii au sisteme speciale de depozitare si pastrare in bune conditii,  iar doriti sa vindeti vi se va face o evaluare corecta si veti primi pe loc bani lichizi.

 

amanet - ceasuri

Un ceas din aur este mai mult decat un obiect de masurare a timpului, este un simbol al calitatii, stilului si elegantei. Daca sunteti posesorul unui ceas de aur si doriti sa il valorificati, adresati-va unei case de amanet. Sunt acceptate ceasuri functionale indiferent de marca, ceasuri din aur sau doar suflate cu aur, ceasuri simple, mecanice, electronice si automate. In evaluarea ceasului tau conteaza, pe langa marca acestuia si modul in care a fost intretinut, ambalajul original si documentele de garantie.

Se cumpara si vand ceasuri din aur, cu sau fara pietre pretioase, cu sau fara bratara din aur, functionale sau defecte. Specialistii caselor de amanet evalueaza corect orice piesa.

AMANET - monede de aur

Valoarea aurului este variabila, dar in aceasta perioada a atins valori istorice. In ciuda estimarilor nu se stie daca valoarea aurului va creste in continuare. Astfel, daca detineti monede din aur si aveti nevoie de bani lichizi este un moment prielnic sa le valorificati. Indiferent de tara de provenienta, epoca in care au fost emise si gradul de deteriorare, casele de amante le vor accepta, dupa o evaluare corecta. Se accepta si monede de aur incomplete.

Specialistii evaluatori cunosc foarte bine acest domeniu, iar daca printre monedele de aur pe care le detineti sunt si piese cu valoare de colectie, veti fi instiintat. Daca detineti o colectie de monede de aur, valoarea lor poate sa creasca in functie de numarul pieselor, vechimea lor si modul cum au fost intretinute.

AMANET - bijuterii deteriorate

Bijuteriile deteriorate si fragmentele sunt evaluate la casele de amanet in functie de puritatea aurului sau al altor metale pretioase care intra in aliaj cu acesta. Un lantisor rupt sau doar un fragment din el, o verigheta zgariata, taiata sau indoita, un ac de cravata rupt sau orice alt obiect din aur care a avut de suferit si care nu mai arata ca o bijuterie demna e purtat, are valoare prin metalul pretios pe care il contine. Ele pot fi valorificate la casele de amanet. Moda se schimba, dar valoarea aurului a ramas neschimbata, ba mai mult, a crescut. Timpul lasa amprenta pe multe, dar nu si pe acest metal pretios, aurul, caruia ii sporeste valoarea.

AMANET - pareri

Angajatii caselor de amanet sunt foarte bine pregatiti pentru a evalua aurul si pentru a determina numarul de karate (10k, 14k, 18k, 22k sau 24k), respectiv puritatea aurului. In acest scop se va efectua un test de gravura-acid pentru a se dovedi autenticitatea acestuia, se va cantari marfa pentru evaluare si se va comunica pretul oferit, atat pentru amanetare cat si pentru cumparare. Veti primi in schimbul obiectului din aur bani lichizi.

AMANET - Preturi

Preturile practicate de casele de amanet sunt urmatoarele: 1g aur 12K = 51 de lei; 1g aur 14K = 91 de lei; 1g aur 18K = 118 de lei; 1g aur 22K = 145 de lei; 1g aur 24K = 160 de lei.

Preturile sunt informative. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati casele de amanet din lista de mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti case de amanet care ofera servicii de amanetare aur

Amanet aur :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Amanet aur