Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Amanet ceasuriAmanet ceasuri. Aici gasiti totul despre amanet ceasuri, cum sa amanetezi un ceas, informatii utile, preturi si firme unde poti amaneta ceasuri.https://www.bucuresti365.roAmanet ceasuri

Amanet ceasuri

Doriti sa cumperati un ceas nou si sa vindeti unul? Aveti nevoie rapid de bani si sunteti posesorul unui ceas de marca? Casele de amanet cumpara ceasuri functionale de orice marca, renumita sau mai putin renumita, ceasuri din aur sau doar suflate cu aur, ceasuri din metale sau materiale comune, mecanice sau electronice. La evaluarea ceasului conteaza, pe langa marca acestuia, si modul in care a fost intretinut.

Daca necesita reparatii minore pentru a fi din nou functional, casa de amanet il cumpara luand in considerare costurile de reparatie. Pentru ceasurile de colectie sau ceasurile cu o istorie aparte veti primi o suma considerabil mai mare. 

AMANET - ceasuri

La casele de amanet sunt acceptate ceasuri autentice ce apartin firmelor consacrate, indiferent daca sunt sau nu din aur: Audemars Piguet, Baume et Mercier, Bell & Ross, Blancpain, Breguet, Breitling, Bvlgari, Cartier, Chaumet, Chopard, Corum, Franck Muller, Frederique Constant, Girard-Perregaux, Glashtte Original, Graham, Harry Winston, Hermes, Hublot, IWC, JaegerLecoultre, Lange &Shne, Longines, Maurice Lacroix, Montblanc, Omega, Panerai, Patek Philippe, Paul Picot, Piaget, Raymond Weil, Rolex, TagHeuer, Tiffany, Tudor, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Zenith.
Expertizarea ceasurilor se realizeaza de catre persoane calificate, cu probitate morala si profesionala si vi se va oferi, garantat, cel mai bun pret de pe piata, in cele mai avantajoase conditii!

AMANET - preturi

Pretul practicat de casele de amanet pentru ceasuri este in functie de marca acestora, precum si de numarul de reparatii pe care le-au avut de-a lungul timpului.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati casele de amanet din lista de mai jos.

 

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti case de amanet care ofera servicii de amanet ceasuri

Amanet ceasuri :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Amanet ceasuri