Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Amanet diamanteAmanet diamante. Aici aflati informatii despre cum puteti amaneta diamante, unde gasiti firme pentru amanet diamante, preturi si diferite sfaturi utile.https://www.bucuresti365.roAmanet diamante

Amanet diamante

Diamantele au un loc special in lumea bijuteriilor si a obiectelor de valoare. Fie ca au una, doua sau mai multe carate, dau stralucire si prestanta oricarei bijuterii.
Casele de amanet cumpara diamante de orice fel impreuna cu bijuteriile pe care sunt montate, iar expertii evaluatori vor stabili valoarea in functie de numarul de carate, de culoare, claritate si taietura si de bijuteriile din aur sau alt metal pretios in care este incastrata piatra.
Bijuteria din aur sau alt metal pretios care are in montura diamante este evaluata ca o piesa completa, de valoare mai mare, luand in considerare stilul si executia.
Casele de amanet achizitioneaza diamante albe sau de alta culoare cu orice numar de carate, diamante fanteziste, diamante rare, diamante cu incluziuni sau cu zgarieturi, diamante neslefuite sau slefuite.

 

AMANET bijuterii - preturi

Pretul practicat de casele de amanet in cazul diamantelor este in functie de felul acestora, de dimensiuni si de numarul de carate.
Pentru un inel cu diamante puteti obtine 700 de lei, iar pe unul cu diamante si safire chiar 6750 de lei.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati casele de amanet din lista de mai jos.
 

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti case de amanet unde puteti amaneta diamante

Amanet diamante :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Amanet diamante