Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Casa Funerara Blaj

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: casa funerara blaj bucuresti, servicii funerare non stop sector 1, servicii funerare complete sector 1

Casa Funerara BlajIn momentele dificile in care o persoana draga va paraseste, atunci cand aveti cea mai mare nevoie de sprijin, din orice punct de vedere, Casa Funerara Blaj, cu sediul pe Calea Grivitei, sector 1, preia in totalitate responsabilitatea de a organiza servicii funerare care sa reprezinte un omagiu si un ramas bun demn de cel disparut si sa aline suferinta cauzata de pierdere, pentru cei ramasi in urma.

Casa Funerara Blaj reprezinta un etalon de profesionalism, seriozitate si discretie in domeniul pompelor funebre si isi pune experienta de peste un deceniu in slujba celor care au nevoie. Serviciile funerare complete sunt accesibile non stop, in Bucuresti si Ilfov, si se adreseaza oricarui buget prin pachete dedicate, in functie de dorinta persoanei defuncte si a familiei sale.

Va punem la dispozitie:

- consultanta de specialitate;

- constatare deces, imbalsamare si toaletare defunct;

- intocmirea dosarului necesar inmormantarii/inhumarii;

- sicrie, cruci, transport si manipulat;

- consiliere si intermediere obtinere loc de veci;

- organizare parastas;

- intocmirea dosarului pentru obtinerea ajutorului de inmormantare;

- servicii funerare conexe.

Casa Funerara Blaj ofera servicii de pompe funebre cu decontare directa cu Casa de Pensii, nu doar in perimetrul sectorului 1, ci si in celelate sectoare din Bucuresti si Ilfov. Comercializam sicrie de calitate, la preturi accesibile si realizam aranjamente florale de exceptie, specifice inmormantarilor.

Va stam la dispozitie ghidati de empatie si respect, cu servicii funerare complete, non stop, pe Calea Grivitei!