Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Service NissanService Nissan. Aflati totul despre service-ul auto, mecanica si revizia auto, piesele utilizate, serviciile oferite si despre preturi.https://www.bucuresti365.roService Nissan

Service Nissan

 

Clientii trebuie mereu sa fie bine informati despre nivelul de uzura al pieselor, starea pneurilor si a motorului masinii. In momentul in care optati pentru unele inlocuiri ale pieselor, reparatii si revizii este bine sa va adresati unui expert, un service auto autorizat, care va propune servicii potrivite autoturismului dumneavoastra.

Revizie auto Nissan

Reviziile efectuate de profesionisti in cadrul service-urilor auto constau in anumite proceduri standard, anume: schimbarea filtrului de ulei, filtrului de aer, filtrului de benzina/diesel si a filtrului de polen, colectare uleiului vechi si schimbarea cu ulei nou, verificarea nivelului lichidului de frana si verificarea placutelor de frana.
Specialistii service-urilor auto recomanda aceste proceduri la 12 luni sau dupa 10.000-20.000 km.

Mecanica auto Nissan

Mecanica auto consta in intretinerea autoturismelor in buna stare de functionare prin verificarea periodica la service-uri autorizate. Se subintelege ca este necasara schimbarea pieselor auto deteriorate si verificarea starii autoturismului. Apoi, inlocuirea arcurilor, kiturilor de protectie a amortizoarelor si geometria rotilor; inlocuirea placutelor si discurilor de frana, controlul si reglarea farurilor etc.
Intervalul intre doua service-uri de mecanica auto este intre 60.000 si 120.000 km.

Service si piese Nissan

Pe soselele noastre se pot intalni diferite tipuri de masini al aceastui cunoscuta brand japonez. Clientilor le stau la dispozitie piese OEM –Original Equipment Manufacturer- (piese auto usor de inlocuit, fara adaptari sau riscul de nepotrivire), piese de schimb noi si second hand, precum si copii ale acestora.
Importatorii furnizeaza piese auto celor mai cunoscute firme de distributie si service-uri auto ce au in oferta si piese pentru Nissan.
Piesele auto, montate de profesionisti in service-uri autorizate, sunt pentru toate modelele Nissan, anume: Nissan Micra, Nissan Navara, Nissan Note, Nissan Quashqay, Nissan Almera, Nissan X-Trail, Nissan Patrol, Nissan Juke etc.
Ca dealer Nissan, folosim piesele de schimb originale Nissan, singurele care sunt proiectate si testate pentru a se potrivi perfect Nissan-ului Dumneavoasta, care au durata de utilizare mai mare decat a pieselor alternative.
Acestea sunt la fel ca si piesele de fabrica, unde a fost facuta masina si care respecta caietul de sarcini al constructorului, oferindu-va siguranta ca Nissan Dumneavoastra va fi pastrat  in starea sa initiala.
Toate lucrarile de intretinere si reparatii efectuate de catre Serus Nissan, folosind piese de schimb originale Nissan au  o garantie de piese si a manoperei de 12 luni.
          Nissan Asistenta asigura:
1. Depanare la fata locului: In masura posibilitatilor, Nissan Asistenta va organiza la fata locului si in cele mai bune conditii depanarea automobilului tau.
2. Remorcare: Daca situatia nu o permite si daca este necesara o remorcare, acesta va fi transporat pana la cea mai apropiata unitate service autorizata Nissan.
3. Depanarea pe loc – pentru reparatiile simple ce se pot face in siguranta in afara atelierului service, nu dureaza mai mult de 30 de minute si nu presupun interventii asupra elementelor de securitate ale masinii.
4. Remorcarea – pentru masinile cu greutate totala maxim autorizata de 3,5 tone, atunci cand depanarea pe loc nu este posibila.
           Daca esti client Nissan, poti avea serviciul Nissan Asistenta:
1. Gratuit, daca incidentul care a generat pana imobilizanta este acoperit de garantia comerciala Nissan;
2. La un tarif special, daca masina Nissan este in perioada post-garantie.

Servicii Nissan

Service-urile auto autorizate ofera clientilor o gama larga de operatiuni pentru Nissan, realizate de mecanici profesionisti care obtin rezultate optime, anume:
• Mecanica auto;
• Diagnoza auto;
• Electrica auto;
• Electronica auto;
• Revizie auto (filtre si ulei de motor);
• Mecanica auto (inlocuirea arcurilor etc.);
• Service general;
• Inlocuire saboti si tamburi de frana;
• Schimb lichid de frana;
• Control si reglare faruri;
• Control si reglare grupuri optice;
• Verificare sistem aprindere;
• Sistem audio;
• Anvelope;
• Vopsitorie auto.

Preturi service Nissan

Revizia auto pentru Nissan Almera costa intre 350 de lei si 450 de lei, iar mecanica auto costa intre 800 de lei si 1300 de lei.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati firmele de mai jos.


 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti din lista service-urilor nissan

Service Nissan :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Service Nissan