Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Service MazdaService Mazda. Aflati totul despre mecanica si service-ul auto, piesele utilizate, serviciile oferite, dar si despre preturi.https://www.bucuresti365.roService Mazda

Service Mazda

 

Este bine ca fiecare sofer sa isi intretina masina inca de la inceput, iar in functie de situatie sa faca anumite inlocuiri necesare ale pieselor la un service auto autorizat. Alegeti cu atentie un profesionist care poate observa toate problemele autoturismului dumneavoastra, sfatuindu-va despre eventualele reparatii si schimbari ale pieselor precum si a reviziilor periodice.

Revizie auto Mazda

Reviziile auto constau in anumite proceduri standard, efectuate de profesionisti in cadrul service-urilor autorizate, anume: schimbarea filtrului de ulei, filtrului de aer, filtrului de benzina/diesel si a filtrului de polen, colectare uleiului vechi si schimbarea cu ulei nou, verificarea nivelului lichidului de frana si verificarea placutelor de frana.
Specialistii service-urilor auto recomanda aceste proceduri la 12 luni sau dupa 10.000-20.000 km.

Mecanica auto Mazda

Mecanica auto consta in intretinerea autoturismelor in buna stare de functionare prin verificarea periodica la service-uri autorizate. Se subintelege ca este necasara schimbarea pieselor auto deteriorate si verificarea starii autoturismului. Apoi, inlocuirea arcurilor, kiturilor de protectie a amortizoarelor si geometria rotilor; inlocuirea placutelor si discurilor de frana, controlul si reglarea farurilor etc.
Intervalul intre doua service-uri de mecanica auto este intre 60.000 si 120.000 km.
Tehnicienii Mazda participa in mod regulat la sesiuni de instruire despre cele mai recente tehnologii, pentru a mentine eficienta intretinerii si diagnosticarii. De asemenea, ei investesc in cele mai noi unelte si echipamente de diagnostic. Tehnicienii Mazda se documenteaza continuu folosind sistemele de informatii tehnice pe care noi le punem la dispozitie, pentru a-ti asigura servicii impecabile de fiecare data.
Tehnicianul de service iti va descrie amanuntit lucrarile care trebuie facute si preturile cu TVA, inclusiv pentru piesele de schimb, ulei etc., astfel incat vei sti totul dinainte si nu vei avea surprize neplacute. Dupa terminarea interventiei de service, vei primi informatii si despre eventualele necesitati viitoare in ceea ce priveste reparatiile si intretinerea.

Service si piese Mazda

Clientilor le stau la dispozitie piese OEM – Original Equipment Manufacturer - (piese auto usor de inlocuit, fara adaptari sau riscul de nepotrivire), piese de schimb noi si second hand, precum si copii ale acestora. Importatorii furnizeaza piese auto celor mai cunoscute companii de distributie si service-uri auto care au in oferta si piese pentru Mazda.
In oferta sunt piese pentru diferite tipuri de Mazda, precum: Mazda 2, Mazda 3, Mazda 6, Mazda RX-8, Mazda Tribute, Mazda CX-7, Mazda CX-3 etc.

Servicii Mazda

Service-urile auto ofera clientilor o gama larga de operatiuni, realizate de mecanici profesionisti care obtin rezultate optime, anume:
• Mecanica auto;
• Diagnoza auto;
• Electrica auto;
• Electronica auto;
• Revizie auto (filtre si ulei de motor);
• Mecanica auto (inlocuirea arcurilor etc.);
• Service general;
• Inlocuire saboti si tamburi de frana;
• Schimb lichid de frana;
• Control si reglare faruri;
• Control si reglare grupuri optice;
• Verificare sistem aprindere;
• Sistem audio;
• Anvelope;
• Vopsitorie auto.

Preturi service Mazda

Revizia auto pentru Mazda 3 costa intre 350 de lei si 500 de lei, iar mecanica auto costa intre 650 de lei si 1300 de lei.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati firmele de mai jos.

 

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Lista service-urilor Mazda

Service Mazda :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Service Mazda