Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Service MercedesService Mercedes.Aflati totul despre service-ul auto, piesele utilizate, revizia si mecanica auto, serviciile oferite, dar si despre preturi.https://www.bucuresti365.roService Mercedes

Service Mercedes

 

Mercedes Benz este brandul auto ce fara indoiala reprezinta sinonimul pentru calitate si lux. Daca faceti parte dintre iubitorii acestui model de autoturism trebuie sa stiti ca presupune foarte multe obligatii atunci cand este vorba de intretinere, efectuarea reviziilor trebuie facuta la timp de un profesionist al unui service auto, precum constatarea eventualelor defectiuni si inlocuirea pieselor sa fie facuta intr-un service autorizat.
Functionarea corespunzatoare a autoturismelor trebuie sa fie un imperativ pentru fiecare sofer responsabil.

Revizie auto Mercedes

Reviziile efectuate de profesionisti in cadrul service-urilor auto constau in anumite proceduri standard, anume: schimbarea filtrului de ulei, filtrului de aer, filtrului de benzina/diesel si a filtrului de polen, colectare uleiului vechi si schimbarea cu ulei nou, verificarea nivelului lichidului de frana si verificarea placutelor de frana.
Specialistii service-urilor auto recomanda aceste proceduri la 12 luni sau dupa 10.000-20.000 km.

Mecanica auto Mercedes

Mecanica auto consta in intretinerea autoturismelor in buna stare de functionare prin verificarea periodica la service-uri autorizate. Se subintelege ca este necasara schimbarea pieselor auto deteriorate si verificarea starii autoturismului. Apoi, inlocuirea arcurilor, kiturilor de protectie a amortizoarelor si geometria rotilor; inlocuirea placutelor si discurilor de frana, controlul si reglarea farurilor etc.
Intervalul intre doua service-uri de mecanica auto este intre 60.000 si 120.000 km.

Service si piese Mercedes Benz

Clientilor le stau la dispozitie piese OEM – Original Equipment Manufacturer - (piese auto usor de inlocuit, fara adaptari sau riscul de nepotrivire), piese de schimb noi si second hand, precum si copii ale acestora. Importatorii furnizeaza piese auto celor mai cunoscute companii si service-uri auto ce au in oferta si piese pentru Mercedes.
Clientii pot alege dintre cele mai diverse tipuri de piese pentru urmatoarele modele Mercedes, anume: Mercedes clasa A, Mercedes clasa C, Mercedes ML, Mercedes MB, Mercedes clasa S, Mercedes clasa E, Mercedes GL etc.
Indiferent daca sunteti deja client al unui Centru Autorizat de Service Mercedes-Benz si va adresati cu regularitate acestuia pentru intretinerea autoturismului, datorita reviziilor noastre de sezon, veti fi in siguranta la drum – primavara, inainte de calatoria din vacanta si la inceputul sezonului rece.
Atunci cand ajunge la statia noastra de testare, autoturismul dumneavoastra Mercedes este supus multor controale si unor verificari functionale complete. In urma acestora, autoturismul este pregatit pentru primavara, beneficiind de pregatirea optima pentru calatoriile lungi, fiind de asemenea gata sa faca fata celor mai scazute temperaturi.

Servicii Mercedes

Service-urile auto ofera clientilor o gama larga de operatiuni pentru Mercedes clasa A, Mercedes clasa C, Mercedes clasa S etc., realizate de mecanici profesionisti care obtin rezultate optime, anume:
• Mecanica auto;
• Diagnoza auto;
• Electrica auto;
• Electronica auto;
• Revizie auto (filtre si ulei de motor);
• Mecanica auto (inlocuirea arcurilor etc.);
• Service general;
• Inlocuire saboti si tamburi de frana;
• Schimb lichid de frana;
• Control si reglare faruri;
• Control si reglare grupuri optice;
• Verificare sistem aprindere;
• Sistem audio;
• Anvelope;
• Vopsitorie auto.


Preturi service Mercedes

Pretul reviziei auto Mercedes A60 costa in jur de 600 de lei, iar mecanica auto costa in jur de 1100 de lei.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati firmele de mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti din lista service-urilor mercedes

Service Mercedes :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Service Mercedes