Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Service KiaService Kia. Aflati totul despre mesanica auto, service-ul auto si piesele utilizate, serviciile oferite si despre preturi.https://www.bucuresti365.roService Kia

Service Kia

 

Fiecare sofer trebuie sa fie tot timpul bine informat despre uzura pieselor, starea pneurilor si a motorului. In momentul in care optati pentru unele reparatii, inlocuiri ale pieselor sau revizii este bine sa va adresati unui service autorizat ce va propune servicii potrivite autoturismului dumneavoastra.

Revizie auto Kia

Reviziile efectuate de profesionisti in cadrul service-urilor auto constau in anumite proceduri standard, anume: schimbarea filtrului de ulei, filtrului de aer, filtrului de benzina/diesel si a filtrului de polen, colectare uleiului vechi si schimbarea cu ulei nou, verificarea nivelului lichidului de frana si verificarea placutelor de frana.
Specialistii service-urilor auto recomanda aceste proceduri la 12 luni sau dupa 10.000-20.000 km.

Mecanica auto Kia

Mecanica auto consta in intretinerea autoturismelor in buna stare de functionare prin verificarea periodica la service-uri autorizate. Se subintelege ca este necasara schimbarea pieselor auto deteriorate si verificarea starii autoturismului. Apoi, inlocuirea arcurilor, kiturilor de protectie a amortizoarelor si geometria rotilor; inlocuirea placutelor si discurilor de frana, controlul si reglarea farurilor etc.
Intervalul intre doua service-uri de mecanica auto este intre 60.000 si 120.000 km.
In cazul in care vehiculul se defecteaza in afara tarii de rezidenta a beneficiarului, iar piesele necesare functionarii vehiculului nu sunt disponibile pe plan local, se ofera asistenta in localizarea si procurarea pieselor de schimb din strainatate (costurile de livrare sunt acoperite, dar nu si costul piesei si taxele vamale).

Service si piese Kia

Clientilor le stau la dispozitie piese OEM – Original Equipment Manufacturer- (piese auto usor de inlocuit, fara adaptari sau riscul de nepotrivire), piese de schimb noi si second hand, precum si copii ale acestora. Importatorii furnizeaza piese auto celor mai cunoscute companii de distributie si service-uri auto care au in oferta si piese pentru Kia.
Clientii pot alege diferite tipuri de piese auto pentru urmatoarele modele Kia, precum: Kia Sorento, Kia Sportage, Kia cee’d, Kia Pro cee’d, Kia Magnetis, Kia Rio, Kia Picanto, Kia Carnival etc.
Servicii pe care le desfasoara service-ul Kia:
1. Depanare

             In cazul imobilizarii autoturismului la domiciliu sau in trafic, se vor furniza servicii de baza la locul imobilizarii pentru situatii usor reparabile, daca situatia nu necesita cunostinte speciale (ex. baterie slaba, lipsa combustibil, pana de cauciuc etc.) si nu sunt restrictii legale (de garantie sau geografice).
Programul de asistenta rutiera acopera exclusiv serviciile de depanare nu si materialele sau piesele folosite si necesare repunerii in functiune a autoturismului respectiv.

2. Tractare

            In cazul in care vehiculul nu poate fi mobilizat pe loc, acesta va fi transportat cu ajutorul unui vehicul de recuperare la cel mai apropiat service autorizat KIA.

3. Depozitare/Parcare

             In cazul in care cel mai apropiat service autorizat KIA este in afara orelor de program (weekend, noapte s.a.) vehiculul va fi transportat intr-un loc de parcare securizat urmand sa fie transportat la cel mai apropiat service autorizat KIA in dimineata urmatoarei zile de lucru.
Taxele de parcare sunt acoperite pentru max. 3 zile calendaristice.

 

4. Masina de schimb

           In cazul in care vehiculul imobilizat nu poate fi reparat in aceeasi zi, se va organiza o masina de schimb de categorie similara, pentru o perioada de maxima 3 zile.
Programul de asistenta rutiera acopera exclusiv rata chiriei zilnice si cheltuielile pentru drop-off (predarea autovehiculului inchiriat in alta localitate decat cea de origine) in valoare maxima de 500 EURO. Restul cheltuielilor (ex. combustibil, asigurari, garantii etc.) reprezinta obligativitatea beneficiarului.

Servicii Kia

Service-urile auto autorizate ofera clientilor o gama larga de operatiuni pentru Kia, realizate de mecanici profesionisti care obtin rezultate optime, anume:
• Mecanica auto;
• Diagnoza auto;
• Electrica auto;
• Electronica auto;
• Revizie auto (filtre si ulei de motor);
• Mecanica auto (inlocuirea arcurilor etc.);
• Service general;
• Inlocuire saboti si tamburi de frana;
• Schimb lichid de frana;
• Control si reglare faruri;
• Control si reglare grupuri optice;
• Verificare sistem aprindere;
• System audio;
• Anvelope;
• Vopsitorie auto

Preturi service Kia

Revizia auto pentru Kia Rio costa intre 300 de lei si 600 de lei, mecanica auto costa intre 450 de lei si 1100 de lei. Toate preturile au un caracter informativ.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati firmele de mai jos.


 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Lista service-urilor Kia

Service Kia :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Service Kia