Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Service DaciaService Dacia. Aflati totul despre reparatia si intretinerea Dacia, piesele folosite in service-ul auto, serviciile oferite si lista de preturi.https://www.bucuresti365.roService Dacia

Service Dacia

 

Planul de intretinere cu regularitate a autoturismelor este specific pentru fiecare producator, chiar si pentru diferite modele de autoturisme ale aceluiasi producator. Este necesar ca fiecare sofer sa fie bine informat despre nivelul de uzura al pieselor, starea si caracteristicile propriului autoturism de catre un specialist al unui service auto. De asemeni, soferul trebuie sa stie cand este momentul potrivit pentru schimbarea pieselor auto sau efectuarea reviziilor.


Revizie auto Dacia

Reviziile trebuiesc efectuate numai la service-uri auto si constau in anumite proceduri standard, anume: schimbarea filtrului de ulei, filtrului de aer, filtrului de benzina/diesel si a filtrului de polen, colectare uleiului vechi si schimbarea cu ulei nou, verificarea nivelului lichidului de frana si verificarea placutelor de frana.
Specialistii din service-urile auto profesionale recomanda aceste proceduri la 12 luni sau dupa 10.000-20.000 km.
Foloseşte numai piese de schimb şi accesorii de origine pentru a beneficia de calitatea şi garanţia constructorului şi pentru a asigura durata lungă de utilizare a vehiculului.
Piesa de origine Dacia este concepută, dezvoltată şi fabricată conform caietelor de sarcini impuse de constructorul de vehicule, care cuprind cerinţe foarte riguroase şi exigente în ceea ce priveşte alegerea materialelor şi procesele de fabricaţie (grosime, formă, decupare, asamblare, puncte de sudură, găuriri, legături), conform normelor europene, cu scopul de a garanta un nivel înalt de securitate, calitate, reparabilitate şi respectare a mediului înconjurător.

Mecanica auto Dacia

Mecanica auto consta in intretinerea autoturismelor in buna stare de functionare prin verificarea periodica la service-uri autorizate. Se subintelege ca este necasara schimbarea pieselor auto deteriorate si verificarea starii autoturismului. Apoi, inlocuirea arcurilor, kiturilor de protectie a amortizoarelor si geometria rotilor; inlocuirea placutelor si discurilor de frana, controlul si reglarea farurilor etc.
Intervalul intre doua service-uri de mecanica auto este intre 60.000 si 120.000 km.

Service si piese Dacia

Clientilor le stau la dispozitie piese OEM – Original Equipment Manufacturer - (piese auto usor de inlocuit, fara adaptari sau riscul de nepotrivire), piese de schimb noi si second hand, precum si copii ale acestora. Importatorii furnizeaza piese auto celor mai cunoscute companii si service-uri auto ce au in oferta si piese pentru Dacia.
Piesele auto, montate de profesionisti in service-uri autorizate, sunt pentru toate modelele Dacia: Dacia Sandero, Dacia Logan, Dacia Logan MCV, Dacia Duster, Dacia Lodgy, Dacia Dokker, Dacia Dokker Van.

Servicii Dacia

Service-urile auto autorizate ofera clientilor o gama larga de operatiuni pentru Dacia Logan, Dacia Logan MCV, Dacia Duster, Dacia Lodgy, Dacia Dokker si altele, realizate de mecanici profesionisti care obtin rezultate optime, anume:
• Mecanica auto;
• Diagnoza auto;
• Electrica auto;
• Electronica auto;
• Revizie auto (filtre si ulei de motor);
• Mecanica auto (inlocuirea arcurilor etc.);
• Service general;
• Inlocuire saboti si tamburi de frana;
• Schimb lichid de frana;
• Control si reglare faruri;
• Control si reglare grupuri optice;
• Verificare sistem aprindere;
• Sistem audio;
• Anvelope;
• Vopsitorie auto.

 

Preturi service Dacia

Revizia auto pentru Dacia Logan costa intre 250 de lei si 450 de lei, iar mecanica auto costa intre 500 de lei si 1100 de lei. Toate preturile au un caracter informativ.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati firmele de mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Lista service-urilor Dacia

Service Dacia :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Service Dacia