Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Service ToyotaService Toyota. Aflati totul despre revizia si service-ul Toyota, piesele utilizate, serviciile oferite.https://www.bucuresti365.roService Toyota

Service Toyota

 

Toyota este un brand japonez binecunoscut, un nume de prestigiu in lumea autoturismelor. Calitatea, estetica si fiabilitatea sunt caracteristicile acestor autoturisme. Totusi, este necesara verificarea regulata a masinii, efectuarea reviziilor la timp, precum si inlocuirea pieselor uzate de catre un profesionist intr-un service autorizat pentru a mentine calitatea si siguranta in trafic.

Revizie auto Toyota

Reviziile efectuate de profesionisti in cadrul service-urilor auto constau in anumite proceduri standard, anume: schimbarea filtrului de ulei, filtrului de aer, filtrului de benzina/diesel si a filtrului de polen, colectare uleiului vechi si schimbarea cu ulei nou, verificarea nivelului lichidului de frana si verificarea placutelor de frana.
Specialistii service-urilor auto recomanda aceste proceduri la 12 luni sau dupa 10.000-20.000 km.

Mecanica auto Toyota

Mecanica auto consta in intretinerea autoturismelor in buna stare de functionare prin verificarea periodica la service-uri autorizate. Se subintelege ca este necasara schimbarea pieselor auto deteriorate si verificarea starii autoturismului. Apoi, inlocuirea arcurilor, kiturilor de protectie a amortizoarelor si geometria rotilor; inlocuirea placutelor si discurilor de frana, controlul si reglarea farurilor etc.
Intervalul intre doua service-uri de mecanica auto este intre 60.000 si 120.000 km.

Service si piese Toyota

Clientilor le stau la dispozitie piese OEM – Original Equipment Manufacturer - (piese auto usor de inlocuit, fara adaptari sau riscul de nepotrivire), piese de schimb noi si second hand, precum si copii ale acestora. Importatorii furnizeaza piese auto celor mai cunoscute firme de distributie si service-uri auto ce au in oferta si piese pentru Toyota.
Piesele auto, montate de profesionisti in service-uri autorizate, sunt pentru toate modelele: Toyota Yaris, Toyota Corolla, Toyota Auris, Toyota Rav, Toyota Land Cruiser etc.
In locul inscrisurilor si stampilelor din carnetul de service clasic, autoturismul tau va beneficia de propria inregistrare digitala unica, bazata pe seria de sasiu. Aceasta inregistrare va fi actualizata, dupa fiecare intretinere periodica efectuata, si pastrata electronic de Toyota.
Carnetul de Service Electronic este utilizat pentru inregistrarea intretinerilor periodice si montajelor de accesorii, construindu-se astfel, in timp, istoricul autoturismului tau. Vei primi un raport emis de aplicatia centralizatoare de fiecare data cand efectuezi o intretinere periodica sau un montaj de accesorii. Poti obtine oricand, de la orice reparator autorizat Toyota, un raport cu istoricul intretinerilor periodice, acesta fiind pastrat in siguranta de Toyota.
Dupa fiecare intretinere periodica se actualizeaza Carnetul de Service Electronic si vei primi un raport printat cu informatiile actualizate. Acest raport printat este pentru informarea ta, nefiind necesar sa-l pastrezi. Poti obtine oricand doresti un alt raport, de la orice reparator autorizat Toyota.
Printarea raportului este importanta pentru ca iti garanteaza faptul ca datele au fost inregistrate in Carnetul de Service Electronic. De aceea, te rugam sa soliciti acest raport dupa fiecare intretinere periodica.

Servicii Toyota

Service-urile auto autorizate ofera clientilor o gama larga de operatiuni pentru Toyota, realizate de mecanici profesionisti care obtin rezultate optime, anume:
• Mecanica auto;
• Diagnoza auto;
• Electrica auto;
• Electronica auto;
• Revizie auto (filtre si ulei de motor);
• Mecanica auto (inlocuirea arcurilor etc.);
• Service general;
• Inlocuire saboti si tamburi de frana;
• Schimb lichid de frana;
• Control si reglare faruri;
• Control si reglare grupuri optice;
• Verificare sistem aprindere;
• Sistem audio;
• Anvelope;
• Vopsitorie auto.

Preturi service Toyota

Revizia auto pentru Toyota Yaris costa in jur de 350-500 de lei, iar mecanica auto costa in jur de 450-700 de lei.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati firmele de mai jos.


 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Lista service-urilor Toyota

Service Toyota :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Service Toyota