Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Amanet Auto

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: amanet auto tineretului

Amanet Auto

Amanet Auto este o casa de amanet din zona Tineretului, cu o vechime de peste 7 ani, care va sta la dispozitie atunci cand aveti o nevoie financiara urgenta. Amanet Auto primeste in regim de amanet autoturisme, nu mai vechi de 10 ani, in schimb oferind un imprumut rapid, corect si conditii bune de returnare.

Casa de amanet Amanet Auto este o afacere, prin urmare dorim sa fie profitabila, dar ne gandim in acelasi timp si la client, la modul in care il putem multumi, deoarece nicio afacere nu merge mai departe atunci cand una dintre parti se simte nedreptatita. Practicam comisioane incepand cu 0,1% , iar la cumparari auto oferim cel mai bun pret de pe piata. In afara de autoturisme, primim in amanet obiecte din aur si argint, precum si electronice, telefoane de ultima generatie, laptopuri si tablete.

Va invitam in zona Tineretului sa apelati cu incredere la noi in situatii urgente, cumparam rapid autoturisme sau le primim in regim de amanet, dupa o evaluare corecta si cu formalitati simplificate, dar in total acord cu legislatia in vigoare. Pana in momentul de fata clientii Casei de amanet Amanet Auto s-au declarat multumiti de serviciile noastre. Facem aceasta afirmatie bazat pe impresiile acestora, pe care am tinut mereu sa le aflam, comunicarea cu clientii reprezentand o parte importanta a unei bune colaborari.