Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 3 )Voturi: 3

Casa de amanet Mador

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: casa de amanet mador, casa de amanet drumul taberei, amanet aur drumul taberei

Casa de amanet Mador

I se poate intampla oricui sa ramana fara bani, fie din cauza pierderii serviciului, achizitia unui bun valoros precum o casa sau o masina, sau dupa o vacanta petrecuta in strainatate. Dar ce faci cand ramai fara bani si totusi ai de platit rate la banca sau datorii? Nimic mai simplu: apelezi la casa de amanet Mador.

Aceasta casa de amanet din Drumul Taberei este deschisa pentru dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie, fiind situata intr-o locatie usor accesibila atat cu masinila personala cat si cu mijloacele de transport in comun. Asadar, ori de cate ori vreti sa lasati aur sau un obiect electronic gen tableta, telefon, LCD in schimbul unei sume de bani, puteti apela cu incredere la noi.

Mai mult decat atat, de la casa de amanet Mador puteti achizitiona aur sau alte bunuri fara probleme. Iar daca sunteti in cautarea unui amanet auto in sector 6, atunci aici veti gasi cu siguranta locul potrivit. Mador cumpara si pastreaza in amanet diferite tipuri de auto indiferent de marca, evaluandu-le la un pret corect. Astfel, va puteti valorifica eficient bunurile si obtine banii de care aveti nevoie. Mador Amanet poate face evaluarea bunurilor la domiciliul clientului iar plata pe loc.

Cei care cauta un amanet pe Bulevardul Timisoara sunt bineveniti oricand la Mador. Suntem situati vis a vis de Plaza Mall, in apropiere de cartierul Militari. Aici obiectele si bunurile sunt mereu valorificate corect, astfel incat ambele parti sa aiba de castigat. Casa de amanet din Drumul Taberei Mador are mereu portile deschise pentru cei ce au nevoie de bani sau vor sa cumpere anumite bunuri, astfel incat puteti face o vizita oricand.