Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Coafuri bucleCoafuri Bucle in valuri. Aflati totul despre coafurile gen bucle in valuri, tarife, opinii si saloanele de infrumusetare unde puteti beneficia de acest tip de coafura.https://www.bucuresti365.roCoafuri bucle

Coafuri bucle

Bucle in valuri

La simpla mentionare a coafurii in valuri ne imaginam buclele faimoase din anii '80 ai secolului trecut. Coafura in valuri sau  permanenta a intrat pentru un timp intr-un con de umbra. Astazi, trendul acesta se reintoarce si este inclus in oferte in aproape toate saloanele de coafura.
Coafura in valuri sau ondularea permanenta este un proces chimic de incretire a parului. Spre deosebire de alte metode de ondulare, cu aceasta metoda se obtin bucle mai rezistente si mai elegante. Aceasta coafura este dedicata femeilor ce vor o schimbare notabila de imagine, dar este aleasa adesea si de femeile cu parul subtire, pentru a obtine mai mult volum.
Procesul de realizare a coafurii in valuri este perfectionat astazi si este cu totul diferit de metoda aplicata in trecut.

 

Bucle in valuri

In trecut buclele in valuri aratau aproape identic la toate persoanele, din cauza tehnicii si metodelor limitate de incretire, dar astazi vi se ofera mai multe tipuri de bucle, dintre care puteti  alege un model in concordanta cu stilul vostru.
Buclele in valuri care se fac astazi in saloanele de infrumusetare sunt diferite de cele facute inainte. Procedura aplicata consta in spargerea proteinei gasite in firele de par.
Preparatele folosite in zilele noastre nu contin amoniac, ci cheratina, colagen si aminoacizi. Aceste ingrediente ajuta la mentinerea texturii parului si reduc considerabil deteriorarea parului, in comparatie cu substantele folosite in metodele mai vechi.
Rezultatul final depinde de tipul de par, adica de calitatea si structura acestuia, dar si de ondulator si produsele folosite in acest proces.
Daca aveti parul foarte lung si des, greutatea parului poate sa nu permita o forma definita a buclelor in valuri.

 

Buclele si coafura in valuri

Folosind ondulatoarele medii pe buclele in spirala, se obtine o combinatie perfecta a unui look modern pentru parul lung.
Pentru parul scurt si mediu este ideala folosirea ondulatorului in mod orizontal si vertical. Prin aceasta se mareste volumul, iar buclele au un aspect atractiv, parand zburdalnice.

Pentru combinatii foarte creative va sugeram jocuri cu diferite lungimi si grosimi ale ondulatorului, pentru a obtine bucle frumoase si pline de viata, care atrag privirile.


                        Bucle in valuri cu acizi de fructe


Buclele in valuri, obtinute cu produse pe baza de acizi de fructe, sunt din ce in ce mai cautate, pretul nefiind un impediment atunci cand vine vorba de intretinerea coafurii. Buclele pot fi mai marunte sau mai mari, ordonate sau rebele, mai fixe sau mai lejere, depinzand de preferintele voastre.
Spre deosebire de coafura obisnuita in valuri, in al carui proces s-au folosit substante agresive, coafura in valuri cu acizi de fructe improspateaza si regenereaza parul. Acesti acizi reprezinta o sursa de elemente nutritive si, de aceea, parul uscat si fara viata devine stralucitor si sanatos. Cu ajutorul proteinelor si al mineralelor care se gasesc in acizii fructelor, capetele despicate capata un aspect ingrijit. 
Aceasta coafura care include acizi de fructe se recomanda femeilor care au probleme cu cresterea si densitatea parului.
Durabilitatea coafurii este de la 3 pana la 6 luni, deci veti parea aranjata in orice moment.

Bucle in valuri - preturi

Pretul acestei coafuri difera, depinzand de lungimea si densitatea parului, tehnicile aplicate si dimensiunile buclelor, adica de efectul final pe care-l veti obtine. Preturile sunt cel mai des de la 50 lei (parul scurt) pana la 150 lei (parul lung).

*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti saloanele de infrumusetare unde puteti beneficia de coafuri cu bucle si coafuri cu bucle in valuri

Coafuri bucle :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Coafuri bucle