Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Vopsirea paruluiVopsirea parului. Aflati totul despre vopsirea parului. Opinii, tratamente si saloanele unde puteti beneficia de aceste servicii de vopsire a parului.https://www.bucuresti365.roVopsirea parului

Vopsirea parului

 

Parul frumos este un simbol al tuturor femeilor. Parul trebuie sa fie ingrijit in cel mai bun mod cu putinta.
Vopsirea in saloanele de infrumusetare consta si in primirea unui tratament ce include monitorizarea constanta a proceselor ce au loc in timpul vopsirii.
Datorita cunoasterii culorilor si a rezultatelor ce se obtin prin amestecarea acestora, coaforul poate face pe parul dumneavoastra o solutie minunata, folosindu-se de propriile cunostinte. Este foarte important sa se urmareasca sfaturile coaforului, sfaturi ce va pot oferi rezultatul final al vopsirii.
Firele de par alb trebuie vopsite neaparat in salonul de coafura, fiindca doar utilizand culori de calitate se prelungeste efectul vopsirii.
Culoarea da o noua dimensiune fiecarei coafuri. Parul devine mai lucios, se aranjeaza usor si, intr-un fel, este mai dinamic.

Vopsirea radacinii este o procedura prin care se vopseste doar partea parului crescut. Vopsirea se face cu aceeasi vopsea cu care inainte a fost vopsita intreaga lungime. De regula, reinnoirea vopselei sau vopsirea radacinii se face o data pe luna, dar aceasta depinde de viteza cu care creste parul.
Pe langa vopsirea regulata, in ultimul timp, si nuantarea parului este la moda.

 

Efectul ombre

Prin vopsirea parului in nuante de blond, folosind vopselele de par de calitate inferioara, culoarea va fi mai mult rosiatica, portocalie sau galbena. Rezultatul nuantei finale depinde si de pigmentul parului. Efectul ombre este in acest caz cea mai buna solutie, iar la nuantele de blond acesta se face aproximativ la 6 luni.
Culoarea, prin efectul ombre, primeste o nuanta blonda-platina, bej sau albastru Beni. Dupa ce ati ales o nuanta, puteti incepe procesul de nuantare care se face cu decolorantul fara amoniac si cu o cantitate mica de hidrogen, ca parul sa nu se deterioreze. Culoarea proaspata se egaleaza in intregime cu cea existenta, iar parul, aparent, primeste doar o reflexie extravaganta a culorii pe care ati ales-o. La urmatoarea vopsire, procesul se repeta prin vopsirea radacinii in mod obisnuit, pentru a nu se distruge efectul ombre. Efectul se poate face la orice tip de par.
Ecaille este cea mai noua tehnica de nuantare a parului ce aminteste de balayage (combinatiile de inchis si deschis). Ecaille este varianta mai inchisa a tehnicii balayage. Suvitele sunt de culoarea aurului, culoarea de baza este inchisa si calda, iar totul arata foarte lucios, ca in filmele hollywoodiene.

Toate acestea dau o senzatie de culoare multidimensionala. Parul arata mai sanatos si mai lucios. Ecaille, in termeni simpli, inseamna solzi de peste sau carapacea broastei testoase. Denumirea provine de la un pieptene vechi, maro, facut din carapacea broastei testoase, pe care s-a revarsat perfect o sumedenie de nuante maro-aurii.
Bineinteles ca sunt inca la moda tipurile de nuantare a parului, precum:
1 Sombre
2 Ombre
3 Balayage
4 Flambalayage

 

Vopsirea parului - pret

Pretul unei vopsiri este de aproximativ 200 lei. In caz ca va decideti sa mergeti la un coafor cu vopseaua cumparata inainte, pretul vopsirii va fi redus.
Pentru efectul ombre veti fi nevoiti sa achitati intre 200 si 350 lei. Pretul se formeaza in functie de lungimea si densitatea parului. Avand in vedere ca acest efect se face cel mai des la parul lung sau de o lungime medie, pretul va fi in jur de 350 lei. Proportional cu materialul consumat, creste si pretul serviciului.

*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos:
 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti unul dintre saloanele unde va puteti Vopsi Parul

Vopsirea parului :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Vopsirea parului