Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
ExtensiiExtensii. Aflati totul despre saloanele care va ofera extensii, preturi, pareri, contact si adresele saloanelor de infrumusetare care va ofera extensii pt par.https://www.bucuresti365.roExtensii

Extensii

 

Aplicarea extensiilor reprezinta o solutie ideala pentru a corecta orice neajuns in legatura cu lungimea si desimea parului. Acest procedeu este si va continua sa fie foarte popular in randul domnisoarelor si doamnelor.  Cu siguranta a existat cel putin o ocazie speciala, aniversare, nunta sau revelion, cand ati dorit sa fi avut un par lung si bogat, care sa va permita o coafura spectaculoasa, care sa va scoata din anonimat. Sistemul extensiilor este o buna solutie pentru transformarile rapide, obtinandu-se aspectul dorit.

Parul este o podoaba, un accesoriu pentru orice femeie. Astazi, parul lung si des este accesibil tuturor. Nu este nevoie sa mai asteptati ani intregi ca parul vostru sa ajunga la o anumita lungime. Fie ca sunteti o "victima" a modei, fie ca sunteti adepta stilului lejer sau sportiv, parul trebuie sa va completeze si sa fie reprezentativ pentru imaginea voastra.
Optiunea de schimbare a culorii prin procesul de aplicare a extensiilor este o metoda foarte interesanta. Astfel, in timpul adaugarii suvitelor, va puteti deschide nuanta parului sau puteti opta pentru o nuanta mai inchisa, in functie de preferintele voastre.
Pretul extensiilor variaza, in functie de densitatea parului vostru si de numarul suvitelor, daca sunt din par natural, dar si in functie de tehnica cu care se aplica extensiile.
Exista sase moduri de aplicare a extensiilor, care se fac in saloanele de infrumusetare.

Extensii cu keratina

Aceasta tehnica este cea mai complexa. Cu ajutorul aplicarii extensiilor cu keratina se obtine un efect vizual deosebit.
Daca aplicarea se face calitativ si cu parul natural, ea poate dura intre patru si sase luni. In acest interval apare si prima necesitate de corectie, depindzand de viteza cresterii parului vostru.
Procesul de aplicare a extensiilor cu keratina dureaza aproximativ 2 ore. Se face prin alipirea suvitelor de par natural pe suvitele facute pentru extensie, pe care se aplica mici cantitati de keratina. Ele se lipesc cu ajutorul pistolului de lipit. Dupa aplicarea extensiilor este necesara o refacere, adica o corectie minima (subtierea sau scurtarea minima a capetelor, uniformizarea culorii), pentru a se ajunge la perfectiune.
Este foarte important sa urmati toate sfaturile primite de coaforul vostru in timpul purtarii extensiilor, pentru a avea parul aranjat cat mai mult timp. Keratina nu se poate elimina cu acetona sau alcool, pentru ca va va distruge parul vostru natural.

Extensii cu fibre

Extensiile cu fibre se aplica cu ajutorul unei fibre speciale pentru acest proces. Cu ajutorul fibrelor, suvitele parului natural se impreuneaza cu cele facute pentru extensii.
Metoda este complet naturala si nu se foloseste nici un fel de produse chimic.
Este nevoie ca parul folosit pentru extensii sa fie de calitate, pentru a se ajunge la un rezultat cat mai bun si de lunga durata.

Extensii de cusut

Tehnica extensiilor de cusut se face prin impletirea in stil os de peste in partea frontala a capului, la nivelul urechii. Suvitele parului pentru extensii se cos cu un fir sintetic si elastic de impletitura.
Pentru aceasta tehnica nu se foloseste niciun fel de substanta chimica. Deci, ea nu dauneaza parului vostru.

Extensii cu microring

Tehnica extensiilor de tip microring se face cu ajutorul ineluselor de plastic. Cu ajutorul lor se fixeaza suvitele de extensie pe o suvita selectata care creste din radacina. Aceasta metoda a extensiilor nu are nici o consecinta negativa asupra parului vostru. 
Procesul dureaza circa trei - patru ore. In acest timp este inclusa si aranjarea coafurii. Inelusul se fixeaza pe suvita de par pentru extensie, apoi inelusul se strange cu clestele pentru aplicarea extensiilor.
Aplicarea extensiilor cu microring, daca este facuta cu suvitele de par natural, se poate trata ca si parul natural. Spalarea, uscarea, vopsirea si alte tratamente sunt permise.
Corectia o puteti face in a patra luna de la aplicare, depinzand de viteza cresterii parului.

Extensii prin tehnica Tape extension

Aceste extensii se lipesc cu banda adeziva pentru a nu va afecta integritatea firelor de par. Partea adeziva este intoarsa lateral pentru a se uni cu suvita corespunzatoare a parului vostru. Siliconul trebuie atasat cu ajutorul placii de indreptat parul.
Setul este format din benzi a cate 4 cm fiecare, dar ele se pot taia cu foarfeca la o alta latime. Acest tip de extensii dureaza de la 2 la 3 luni, depinzand de viteza cresterii parului. Totusi, banda se poate refolosi de 3-4 ori.

Extensii de tip clips-on

Aceasta este cea mai rapida si cea mai usoara tehnica a extensiilor. Aplicarea ei este foarte simpla. Se monteza prin atasarea cu clipsuri a suvitelor de aplicat, pe suvitele parului natural.
Parul se poate spala independent de clipsuri. Dupa uscare, coaforul va finisa coafura, clipsurile nefiind un impediment.

Pretul aplicarii extensiilor

Pretul aplicarii depinde de tehnica aplicata in timpul producerii, de densitatea si de calitatea parului dumneavoastra, variind intre 200 lei si 400 lei.

*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.
 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti saloanele de infrumusetare care va ofera extensii pt par

Extensii :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Extensii