Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
SuviteSuvitele. Aflati totul despre vopsirea parului in suvite, preturi, impresii, date de contact si adresele tuturor saloanelor de infrumusetare unde puteti beneficia de vopsirea parului in suvite.https://www.bucuresti365.roSuvite

Suvite

Suvitele

Colorarea parului in suvite reprezinta una dintre cele mai dese optiuni atunci cand dorim o schimbare rapida, dar vizibila.Vopsirea monocroma este mai agresiva cu parul si un pic mai monotona.
Daca doriti sa va reimprospatati aspectul, dar nu sunteti pregatita sa schimbati culoarea parului, suvitele sunt o solutie ideala pentru voi.

Suvitele se pot face pe orice nuanta de par si confera dinamism si luminozitate. Este important sa va consultati cu stilistul in privinta tehnicii si a produselor cu care vor fi realizate suvitele, pentru a pastra calitatea parului.
Suvitele trebuie armonizate cromatic cu parul natural. Intretinerea suvitelor este simpla si putin costisitoare, facandu-se o data la sase luni, cu aproximatie.

Decolorarea suvitelor

Tehnica de realizare a suvitelor a evoluat cu vremurile, actualmente ele fiind mult mai subtiri, mai bine integrate, iar trecerea de la o nuanta la alta este mult mai subtila, conferind un aspect natural. Dupa aplicarea decolorantului, se face un amestec care previne eventuala degradare si, pentru a se obtine o anumita nuanta, se aplica si el pe par.
Decolorantul care se foloseste astazi nu contine amoniac si in combinatie cu o cantitate mica de hidrogen nu dauneaza parului.
Exista cateva tehnici de suvitare:
- tehnica partiala de suvitare;
- suvitele in folie;
- vopsirea cu tehnica impletirii;
- balayage;
- pastelizarea suvitelor;
- decolorarea doar la capetele parului;
- suvitele naturale.

Suvitele prin vopsire

Suvitele deschise prin vopsire se fac doar pe o culoare naturala a parului. Rezultatul nu va fi unul dramatic, ci mai degraba o schimbare discreta, care va oferi mai multa luminozitate si dinamica parului.
Suvitele mai inchise decat culoarea naturala se fac cu vopselele ce contin o cantitate mica de hidrogen, folosind aceleasi tehnici ca si in cazul decolorarii.
 

Suvitele ombre

Aceasta tehnica este foarte populara deoarece confera un aspect natural si proaspat. Suvitele nu se fac de la radacina parului, ci de la jumatatea lungimii sau la varfuri.
Suvitele sunt foarte usor de intretinut si ar trebui reinnoite la aproximativ sase luni.

Suvitele in trei culori

Prin nuantarea parului cu suvite in mai multe culori veti obtine un curcubeu de tonuri mai mult sau mai putin apropiate, care va va da o nota de unicitate si va reflecta o personalitate indrazneata si jucausa.
Astfel, parul arata mai dinamic si mai interesant, indeosebi cand tonurile se suprapun.
Efectul obtinut depinde de tehnica de vopsire folosita.
In functie de gusturi, culorile folosite pot fi dintr-o paleta cromatica larga: albastru, maro, auriu, portocaliu, rosu, violet etc.

Suvitele se intretin mai bine prin aplicarea unei masti, care va prelungi durata de viata a culorii.

Preturile suvitelor

Preturile suvitelor de o singura culoare variaza de la 30 la 60 lei. Pentru suvite cu 3 culori costul poate fi intre 60 si 80 lei. Pretul se calculeaza in functie de lungimea parului si de tehnica folosita.
*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti saloanelor de infrumusetare unde puteti beneficia de vopsirea parului in suvite

Suvite :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Suvite