Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
CoditeCodite. Aflati totul despre impletituri codite. Modele, preturi, pareri, saloanele care ofera impletituri codite.https://www.bucuresti365.roCodite

Codite

Codite

Coditele fac parul plin de viata. Ele sunt realizate de la radacina parului, pentru ca acestea sa aiba o mai buna textura. Cel mai des se fac în timpul verii, datorita întretinerii mai usoare. Oricum, nu exista o regula sau un anotimp strict pentru ele.
Coditele sunt o foarte buna solutie pentru a va odihni parul de uscarea zilnica, iar în acelasi timp va ofera o coafura bine aranjata.
Exista mai multe posibilitati de a face afro codite:
1 Împletirea parului cu un fir mai gros;
2 Împletirea parului cu un fir mai subtire;
3 Împletirea parului cu parul artificial.
Dintr-un par subtire sau cu densitate medie, se pot realiza circa 100 de afro codite.
Daca doriti sa fiti frumoasa si sa va jucati cu parul, împletitura este o buna alegere pentru voi. O puteti face sa fie excentrica daca adaugati diverse suvite în procesul de împletire.

Afro codite

Afro coditele se împletesc dupa principiul de înfasurare, care nu dauneaza parului. Daca parul vostru este deja deteriorat, atunci, prin aceasta tehnica, se va recupera.
Afro coditele sunt realizate prin procesul de împletire a parului si atasarea parului (extensii) cu fibrele sintetice (parul aritificial, lâna, firul subtire si gros). Pentru a face afro codite se folosesc materiale artificiale care ajuta varfurile parului sa devina uniforme.
Pentru aceasta coafura sunt necesare de la 3 pâna la 8 ore, cu pauze mici. Impletirea se poate face la orice par care este mai lung de 7 cm. Culorile folosibile pot fi de culoarea parului vostru sau puteti alege o alta nuanta dintr-o mare paleta de culori.
Afro codite dureaza de la 3 pâna la 6 luni, cu anumite corectii ale unor suvite. În medie, dureaza circa 3 luni si apoi se recomanda despletirea pentru ca radacinile parului sa se relaxeze.
Parul, se spala cu sampon, care se aplica lejer, cu vârfurile degetelor, pe scalp si pe fire, apoi se clateste. Balsamul este important daca va doriti ca parul vostru sa ramâna frumos si sanatos, dupa ce va decideti sa despletiti coditele. Folosirea balsamului în timpul purtarii coditelor, ajuta, de asemenea si la despletirea mai usoara.

 Daca purtati aceasta coafura, cu siguranta veti fi observata!

Afro codite - pret

Pretul afro coditelor este cel mai des între 70 si 350 lei. Pretul se formeaza depinzând de materialul cu care se face impletirea (par artificial, lâna sau un alt material). Totodata, densitatea parului influenteaza pretul, care se calculeaza in functie de numarul coditelor realizate.

*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos:


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti unul dintre saloanele care ofera coafuri cu Codite

Codite :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Codite