Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Coafuri femeiCoafuri femei. Aflati totul despre coafuri moderne pt femei. Tarife, adrese, opinii si saloanele de coafura unde puteti beneficia de coafuri moderne pt femei.https://www.bucuresti365.roCoafuri femei

Coafuri femei

Coafuri pentru femei 

Coafurile pentru femei au fost mereu frumoase si atractive. Fie ca aveti nevoie de o coafura mai simpla, care este in acelasi timp usor de intretinut, fie ca doriti o coafura pentru ocazii speciale, solutia o gasiti intr-un salon de infrumusetare. Pentru a evita sa creati o impresie negativa, nu trebuie sa va neglijati parul si nu trebuie sa va afisati cu capetele firelor de par despicate. Astfel, ca sa aratati ca aveti o personalitate si sa atrageti cat mai multe priviri, trebuie sa aveti un par perfect ordonat.

Tunsoare pentru femei 

Tunsoarea are o istorie foarte lunga si de-a lungul timpului a prezentat variatii de forma si structura, care au evidentiat personalitatea si frumusetea femeilor.  Coafura ne reprezinta si are aceiasi putere si calitate ca un accesoriu, iar de cele mai multe ori este primul lucru dupa care cineva ne recunoaste sau isi creeaza o opinie despre noi.

Este bine ca felul in care tundem si coafam parul sa corespunda stilului de viata, carierei, fizionomiei, densitatatii si texturii acestuia, culorii ochilor si tenului. Tunsoarea reprezinta o experienta inedita, de fiecare data cand o schimbam. Pentru a favoriza cresterea parului se recomanda scurtarea regulata, o data pe luna, pastrand linia tunsorii, daca nu dorim sa facem o schimbare. Astfel, parul devine mai rezistent la rupere, fiind   proaspat regenerat.
Fiecarui tip de par ii corespunde cate o tehnica diferita de tunsoare. Totul depinde de schimbarea pe care vreti s-o faceti, ce tip de par aveti, daca este aspru sau moale, ondulat sau drept. Trebuie sa acceptam ca nu orice tunsoare se poate aplica pe tipul nostru de par, de accea parerea stilistului ar trebui luata in considerare. Acesta va stabili la salon tipul parului vostru si, conform coafurii existente si a trasaturilor voastre faciale, va alege o coafura unica, doar pentru voi, pe care o veti purta cu mandrie.

 

Coafor pentru femei 

Fiecare femeie care tine la imagine are grija de aspectul parului si stie cat de importante sunt vizitele la coafor. Din cauza tratamentele termice si chimice la care este supus parul, atunci cand il aranjam,ca urmare a influentei umiditatii extreme, a frigului sau a soarelui in timpul verii, a clorului de la piscina si a sarii marine, parul devine uscat si fara viata.
Exista diverse moduri prin care puteti imbunatati calitatea parului, acasa sau la salon, folosind produse si procedee de ingrijire specifice. Indicat este sa apelati la serviciile profesionale de la salon.

 

Coafura pentru femei – preturi 

Preturile sunt variabile si depind de coafura pe care o alegeti. De asemenea, costul coafurii este influentat si de lungimea parului dumneavoastra. In mod normal, tunderea parului scurt si indreptarea variaza de la 40 pana la 60 lei, iar pentru un tuns simplu, de regula, se plateste 30 lei. Pentru tunderea si indreptarea parului de lungime medie va este necesara o suma cuprinsa intre 40 si 60 lei. Doar tunsul pentru aceasta lungime va fi in jur de 50 lei. Tunsoare parului lung este in medie de la 50 pana la 80 lei, in timp ce pentru tunsoarea cu indreptare trebuie sa platiti ceva mai mult.

*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.
 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti saloanele de coafura unde puteti beneficia de cele mai moderne Coafuri

Coafuri femei :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Coafuri femei