Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Hair BotoxTratament hair botox. Aflati tot ceea ce va intereseaza despre tratamentul pentru par hair botox, care este procedura, tarifele si adresele saloanelor.https://www.bucuresti365.roHair Botox

Hair Botox

Hair botox

Hair botox-ul reprezinta unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru parul uscat si deteriorat, pe care sunt evidente semne ale parului matur.

Hair botoxul actioneaza asupra partilor deteriorate ale stratului de suprafata al parului, care se pot regenera, in acest mod, oferind parului o stralucire de lunga durata. Daca parul vostru este deteriorat in mod vizibil, din cauza diverselor tratamente chimice sau a coafarilor si indreptarilor prea dese ale parului, tratamentul hair botox este un lucru deosebit atat pentru voi, cat si pentru parul vostru. Veti fi multumite, iar altii vor observa o schimbare radicala.

Tratamentul par hair botox – Pareri

Tratamentul hair botox regenereaza firul de par din interior. Astfel, ii reda parului rezistenta, finetea si stralucirea. Dupa acest tratament, parul se poate pieptana si coafa foarte usor.
Parul va deveni mai fin si mai stralucitor, lucru ce se observa in special la parul care a fost defibrat, subtire sau ars de vopsiri prea dese.
Acest tratament este deosebit pentru femei care au parul subtire si lung, pentru ca un asftfel de par se poate incurca extrem de usor, fiind, in acelasi timp, greu de pieptanat.
Dupa tratamentul hair botox, parul se poate coafa si pieptana usor si sunt prevenite caderea si ruperea parului.
Cu ajutorul botoxului se reda puterea firului de par, care devine mai sanatos si mai frumos.
Tratamentul se face in trei parti. Mai intai, parul se samponeaza si se spala cu samponul pentru deschiderea nuantei parului, apoi se aplica fiolele pentru regenerarea acestuia, care raman un anumit timp pe par, dupa care se usuca si indreapta parul, astfel, continutul fiolelor aplicandu-se profund in toate firele de par. A treia parte consta in aplicarea mastii pentru reconstruirea parului care, obligatoriu, ramane cateva minute, apoi se spala, iar parul devine pregatit pentru coafat.
Parul tratat in acest mod se usuca indreptat. Se recomanda o uscare lenta in prima saptamana, pentru a evita deteriorarea parului, produsa de distrugerea cheratinei, care are rolul de a regenera firul de par.
Dupa acest tratament, parul se spala cu un sampon bland, pentru copii sau fara parabeni, pentru a se mentine tratamentul cat mai mult.
Acesta tratament este eficace mai ales pentru parul foarte deteriorat. Totusi, se recomanda pentru toate tipurile de par.
Rezultatele tratamentului:
1 Protejeaza parul de poluarile atmosferice si de radiatiile ultraviolete;
2 Reda parului finetea naturala;
3 Reda parului compozitia naturala de cheratina;
4 Rezultatele sunt minuate si de lunga durata.
Tratamentul dureaza timp de o ora si jumatate sau doua, depinzand de lungimea parului.
Botoxul dureaza circa 2 sau 3 luni sau de la 10 pana la 20 de spalari. Tratamentul nu se poate repeta inainte de a zecea spalare, pentru a nu se ajunge la defibrarea parului.

 Hair botox– Pret

Pretul acestor servicii este cuprins intre 150 si 600 de lei. In medie, in majoritatea saloanelor, pentru tratamentul hair botox este necesara suma de circa 200 de lei, in pretul tratamentului fiind inclusa si uscarea parului.

*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos:


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti unul dintre saloanele care ofera tratamente pentru par cu Hair Botox

Hair Botox :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Hair Botox