Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Tratament cu keratinaTratament cu keratina. Aflati totul despre cum poate fi aplicat, procedura, pareri, preturi si adresele saloanelor care va ofera indreptarea parului cu keratina.https://www.bucuresti365.roTratament cu keratina

Tratament cu keratina

Indreptarea parului cu keratina

In ultimii ani, indreptarea parului cu keratina a devenit un procedeu des utilizat. Indreptarea parului cu metoda braziliana este recomandata pentru toate tipurile de par. Fie ca parul vostru este deteriorat, vopsit, des sau subtire, cu acest tratament veti obtine un rezultat uimitor care va va ajuta sa intretineti parul cu mai multa usurinta, sa economisiti timp, atunci cand va aranjati. Indreptarea permanenta a parului este cea mai buna solutie pentru a obtine coafura dorita, fara stres si efort.
Tratamentul cu keratina este ideal pentru voi, daca:
- doriti sa va intretineti parul acasa, cu usurinta si rapiditate;
- parul vostru are nevoie de ingrediente organice;
- va place parul drept si matasos, dar, din pacate, aveti parul cret si uscat;
- doriti sa "imblanziti" parul rebel.
Prin acest procedeu, parul se regenereaza, devine mai matasos, mai lucios si mai sanatos. Dupa tratamentul de indreptare cu keratina, parul vostru, proaspat saplat, va arata ca si cum abia ati fi iesit dintr-un salon de infrumusetare.
Efectele spectaculoase se observa chiar pe un par subtire, foarte deteriorat si tratat chimic.

Keratina

Procesul de indreptare a parului cu keratina este un process complex si dureaza pana la maximum 3 ore.
Se incepe cu o spalare radicala a parului, cu un sampon special, ce se foloseste doar pentru acest tratament. Apoi urmeaza uscarea parului, dupa care incepe aplicarea keratinei pe parul astfel pregatit. Procesul este similar cu vopsirea parului.
Dupa aplicarea keatinei pe par, se asteapta ca aceasta sa-si faca efectul. Indreptarea parului este urmatorul pas. Stlistul trebuie sa fie foarte bine pregatit, sa actioneze cu rapiditate si iscusinta. Folosirea placii de indreptat parul ajuta la eficacitatea tratamentului.Aceasta etapa incheie procesul de indreptare a parului in salon. Este important sa nu spalati sau sa udati parul in urmatoarele patru zile. Totodata, in aceasta perioada nu trebuie sa tineti parul prins sau dat dupa urechi. Suntrecomandate sampoanele fara sulfati, pentru un efect de lunga durata.
Cele mai des folosite marci la noi sunt: PostQuam, Coco Choco, AlfaParf  Keratina, Gold Well, Cadiveu Keratina si Macadamia StraightWear Keratina.

Indreptarea parului cu keratina - experiente

Femeile care au incercat tratamentul brazilian de indreptare a parului au fost multumite de efectul acestuia. De regula, efectul dureaza de la 3 pana la 9 luni. Mai intai trebuie, impreuna cu coaforul vostru, sa stabiliti ce tip de par aveti, pentru a fi siguri, de la inceput, la ce rezultate puteti ajunge. O importanta covarsitoare pentru calitate si durabilitate o au si produsele folosite in salon.
De asemenea, este important sa urmati instructiunile si sfaturile primite, ca parul indreptat sa aiba o durabilitate mai mare.

Indreptarea parului cu keratina - preturi

Pretul indreptarii cu keratina depinde de lungimea si structura parului dumneavoastra. Pe langa acesti factori, un mare rol il joaca si brand-ul produsului folosit in salon. Acest serviciu costa in jur de 300 lei.

Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.
 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti saloanele care va ofera tratament cu keratina

Tratament cu keratina :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Tratament cu keratina