Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
OmbreOmbre. Aflati totul despre tehnica de vopsire a parului ombre, pareri, impresii, contact si adresele tuturor saloaneloe unde puteti gasi tehnica de vopsire a parului ombre hair.https://www.bucuresti365.roOmbre

Ombre

 

Metoda vopsirii parului cu tehnica ombre a aparut la Hollywood si a fost preluata de toate doamnele in pas cu moda. Cuvantul "ombre" provine din limba franceza si inseamna "umbra". De mult timp nu s-a mai intamplat ca o tehnica de vopsire sa fie atat de populara ca aceasta.
Este vorba de nuantarea parului cu o nuanta mai mult sau mai putin vizibila a culorii, astfel incat varfurile devin mai deschise decat radacinile.

Coafura Ombre se poate face in mai multe moduri. Parul se deschide la culoare de la radacina pana la varf, dar si invers. Alegerea "umbrei" poate fi subtila, cu una, pana la doua nuante diferite fata de parul vostru, sau poate reprezenta o trecere dramatica, astfel ca radacina si varful parului vor fi in contrast complet. Efectul ombre se face in doua faze:
- daca parul este deja vopsit, radacina parului se vopseste intr-o culoare care este apropiata de culoarea naturala a parului vostru, apoi se foloseste o nuanta mai deschisa cu care se acopera partea de mijloc a parului, apoi varfurile se vopsesc in cea mai deschisa nuanta – de obicei, blond.
- in a doua metoda, vopsirea capetelor se face cu o singura nuanta, care este mai deschisa
decat nuanta parului vostru natural.
Parului brunet ii puteti adauga nuante de castaniu, rosiatic sau nuanta de cupru. De asemenea, pe langa combinatiile mentionate se permite folosirea nuantelor de violet, rosu aprins sau portocaliu, care sunt la moda in acest sezon.
Trecerea nu mai este evidenta daca uscati drept parul, in timp ce devine mai vizibila la parul cret sau daca va uscati parul in acest mod.
Pe langa aceasta tehnica, exista si alte feluri de vopsire si de nuantare a parului, asemanatoare cu aceasta, precum: sombre, balayage, flambalayage.

Sombre

Sombre este o varianta mai subtila a vopsirii fata de ombre. In timpul vopsirii cu aceasta metoda, nu se vopseste fiecare suvita, ci se vopsesc doar capetele parului. Astfel, parul are un aspect natural si pare a se fi scaldat in lumina soarelui.

Nuantele mai deschise nu se aplica uniform. Accentul se pune pe suvitele din jurul fetei, iar apoi se continua in forma semicirculara spre mijloc si spre radacinaa parului. Sombre este dedicat femeilor care vor un mod cat mai natural de nuantare, cu foarte multe contrasturi. Aceasta tehnica de nuantare a parului se recomanda cel mai mult femeilor care au parul blond sau castaniu deschis.

Balayage

Reprezinta nuantarea unor suvite aleatorii. Daca nu va temeti de schimbari radicale, incercati aceasta metoda. Voi decideti unde doriti sa vi se nuanteze parul, astfel ca nu exista riscul ca la final aspectul vostru sa nu fie cel scontat. Se recomanda femeilor care vor sa aiba un aspect natural al parului.

Denumirea provine din cuvantul francez "balay", ceea ce inseamna mot-a-mot a agita sau, cand se foloseste in contextul vopsirii parului, inseamna aplicarea vopselei in stil liber. Aceasta tehnica da parului un aspect natural este naturala, acesta va arata bine, fie ca va place mai mult sa fie coafat drept, fie ca va plac buclele.

Flambalayage

Metoda nuantarii parului flambalayage este o combinare a tehnicilor ombre si balayage. In timpul nuantarii parului in acest mod, se foloseste banda adeziva pentru suvite cu ajutorul careia se desparte cu precizie parul, pentru a se obtine suvite frumos intercalate.

Suvitele Flambalayage, au asupra parului efectul "decolorat de razele soarelui" si este un mod perfect de a va reinventa imaginea. Cu o astfel de nuantare a parului, veti arata ca si cum ati veni dupa o excursie la mare.

Ombre – preturi

Toate tehnicile sus mentionate de nuantare a parului sunt foarte accesibile la pret. Totodata, ele sunt practice si usor de intretinut. Folosindu-le, veti aveaa mereu o coafura superba, fara a fi nevoite sa va reinnoiti suvitele des.
Preturile acestor servicii variaza intre 70 si 400 lei.

*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.
 

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti saloanele de coafura unde puteti gasi tehnici de vopsire a parului ombre

Ombre :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Ombre