Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Coafuri moderneCoafuri moderne. Aflati mai multe informatii despre coafuri moderne, preturi, opinii, contact si adresele saloanelor care va ofera coafuri moderne.https://www.bucuresti365.roCoafuri moderne

Coafuri moderne

 

Coafurile moderne se schimba de la sezon la sezon. Tendintele sunt date de stilistii marilor case de moda, iar apoi saloanele din toata lumea le adapteaza si le propun clientelor.
Sunt si femei care raman fidele unui singur stil, purtand aceiasi coafura toata viata. Coafura le reprezinta, devenind parte din personaliatea lor si nu pare deloc demodata. Aceste femei cu stil au determinat crearea unei liste de coafuri care niciodata nu vor iesi din moda:
- paj (coafura rotunjita);
- coc rasucit;
- codite;
- coafura bob cu breton;
- coafuri romantice si lejere, care niciodata nu vor iesi din moda.

 

FORMELE FACIALE

OVALA     ALUNGITA   ROTUNDA    PATRATA  INIMA TRIUNGHI INVERSAT

Forma faciala are un rol major atunci cand alegem tunsoarea. Avand in vedere faptul ca putem evidentia calititatile noastre si in acelasi timp putem masca mici defecte cu ajutorul parului, de ce sa nu ne folosim de aceast atu ? Sunt sase tipuri de fizionomii, iar intr-una dintre ele ne vom regasi cu siguranta.

Forma ovala este forma careia ii vine bine aproape orice fel de coafura. Persoanele cu astefel de fizionomie au norocul de a alege exact cele place.

Forma alungita este avantajata de coafuri ciufulite si scurte. Lungimea pana la umar este cea maxima, cand este vorba de aceasta forma faciala.

Forma rotunda este perfecta pentru parul lung. Acestei forme faciale i se potriveste orice tunsoare sau coafura incadreaza fata, cea in scari fiind cea mai potrivita.

Forma patrata este perfecta pentru parul ciufulit, pana la umar sau putin mai lung. Acestei forme ii vine bine bretonul filat, asimetric. Cand este vorba de aceasta forma faciala, trebuie evitate tunsorile extrem de scurte.

Forma inima este potrivita pentru breton, coafura in scari sau bob lung. Acestei forme ii sunt recomandate coafurile cu parul dat de pe fata.

Forma triunghi inversat este perfecta pentru buclele lungi, parul ciufulit si coafura rotunjita. Trebuie evitat volumul in crestet si parul mai scurt de nivelul barbiei.

Coafuri moderne pentru parul scurt 

Parul tuns scurt este o alegere perfecta daca doriti o schimbare radicala. Coafurile baietesti, impreuna cu machiajul potrivit si vestimentatia adecvata, pot arata foarte sofisticat. Aceste coafuri va pot face sa va simtiti si sa aratati mai tanara.

Coafuri moderne pentru lungimea medie

Bob scurt este o alegere foarte buna in majoritatea cazurilor. Este o alegere potrivita atat pentru zi, cat si pentru seara. Parul poate fi tuns drept sau asimetric, astfel incat partea mai scurta sa plece de la mijlocul partii de jos a capului spre fata, unde capetele sunt mai lungi. Aceasta coafura se poate reliza si tunzand partea frontala mai scurt, in scari.

Efectul Wet, adica efectul coafurii cu aspect umed, se obtine prin utilizarea produselor speciale pentru par, care dau parului efectul de umiditate.

Volumul temperat este o coafura ideala pentru parul de lungime medie. Aceasta coafura dateaza din anii '60, dar a fost adaptata stilului de viata modern, astfel veti obtine un aspect sofisticat.

Coafuri moderne pentru parul lung

Coafura cu parul pieptanat intr-o parte  este foarte populara in randul doamnelor si domnisoarelor. In bucle sau cu parul intins, prinsa sau lasata liber, este de mare efect, conferindu-va o imagine feminina si delicata. 

Parul tuns drept trebuie sa fie tuns cu mare precizie. Depinzand de lungime si de stil, poate fi ori jucaus, ori serios. 

Parul lung in scari moi foarte sofisticat. Aceasta coafura este o alegere perfecta pentru petreceri nocturne sau evenimente festive. 

Coafuri moderne - preturi

Pretul depinde de coafura pe care v-ati hotarat sa o alegeti si de lungimea parului dumneavoastra. Totodata, pretul se face si in functie de efortul depus de coafor, de cat de sofisticata este coafura dumneavoastra. In mod normal, pentru o coafura moderna, trebuie sa platiti intre 25 si 120 de lei.

*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti saloanele care va ofera coafuri moderne

Coafuri moderne :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Coafuri moderne