Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Tunsori barbatiTunsori barbati. Saloanele care va ofera tunsori moderne pt barbati, aflati totul despre cum sa va alegeti tunsoarea in functie de textura parului.https://www.bucuresti365.roTunsori barbati

Tunsori barbati

TUNSORI PENTRU BARBATI

Tunsorile au devenit pentru barbati la fel de importante ca si pentru femei. Diversitatea acestora este o consecinta a faptului ca barbatul modern dedica mult mai multa atentie imaginii personale, implicit parului, decat predecesorii.
Printre barbati, cele mai populare sunt tunsorile scurte, cu efectul undercut.

 

Tunsorile barbatesti sunt bazate pe anumite tehnici inovative de tundere, cu ajutorul carora se creaza diverse lookuri. Utilizarea produselor de modelare a parului, special concepute pentru barbati, au un efect de stilizare rapida si dau un aspect sanatos si stralucitor parului.
Totul este permis cand vine vorba de creativitate in tunsorile pentru barbati, dar cel mai important este sa se respecta propriul stil si sa se accentueze individualitatea, pentru a se obtine un efect maxim.

TUNSORI LA MODA PENTRU BARBATI

Poate fi deificil si extenuant sa alegeti unei tunsoarea potrivita, care sa va stea bine. Trebuie sa acordati atentie mai multor aspecte, care au de-a face atat cu caracteristicile voastre fizice, cat si cu stilul vostru de viata. 
Cand mergeti la frizer, este esential sa aveti deja o idee despre cum va arata noua voastra tunsoare. Cel mai bine ar fi sa aveti o poza pregatita inainte, pentru o mai buna comunicarea cu stilistul vostru.
Luati in calcul ca exista posibilitate ca textura, densitatea sau lungimea parului vostru sa nu fie cea mai potrivita pentru un anumit tip de tunsoare si poate veti avea nevoie de mai multe etape pentru a obtine rezultatul dorit.

TUNSORI PENTRU BARBATI DUPA FORMA FACIALA

Tunsoarea trebuie sa corespunda formei voastre faciale. Se poate intampla ca o tunsoare perfect facuta sa aiba un rezultat nedorit, la o forma faciala inadecvata. Femeile stiu deja ca succesul coafurii consta in forma si geometrie. Acelasi lucru se intampla si la barbati. Pentru a obtine tunsoarea perfecta, trebuie gasit un echilibru intre forma ei si liniile faciale.
Tunsoarea trebuie facuta astfel incat sa va puna in lumina toate trasaturile faciale pozitive si, in acelasi timp, sa le ascunda pe cele negative. Indiferent de fizionomia voastra, exista tunsori care vi se vor potrivi perfect.
Cel mai bine ar fi sa stabiliti care este forma voastra faciala si sa va concentrati pe tunsorile adecvate pentru voi.

Cele mai dese forme faciale sunt:
-forma rotunda;
-forma patrata sau dreptunghiulara;
-forma ovala;
-forma triunghiulara;
-forma inima;
-forma alungita;
-forma triunghi inversat;
 

MENTINEREA TUNSORII

Prin termenul de „mentinere a tunsorii” se intelege intervalul la care este necesar sa mergeti la frizer pentru retusuri, ca sa aveti o tunsoare perfecta. De asemenea, se iau in calcul si timpul alocat acestei vizite, precum si cheltuielile cu produsele de intretinere, pentru a arata mereu impecabil.

TUNSORI SCURTE PENTRU BARBATI

Aceasta tip de tunsoare are un caracter atemporal. Barbatii o aleg cel mai des. Daca va decideti pentru aceast tip de look, nu veti avea nicio grija, pentru ca mereu va arata la fel. Tunsoarea scurta necesita o intretinere minima, este practica, atat pentru zilele de vara, cat si pentru cele de iarna.

TUNSORI MODERNE PENTRU BARBATI

Tendinta de azi este ca barbatii sa acorde atentie tunsorilor mai complexe, chiar non conformiste. Stilistii va dau posibilitatea sa alegeti dintr-un numar mare de tunsori la moda. Oare va place mai mult parul aranjat cu gel, lung si lejer sau scurt si aspru? Iata cateva exemple cu cele mai cautate tunsori:
- parul scurt pe parti si mai lung in crestet; 
- parul ridicat in sus;
- tunsoarea cazona pentru barbatii cu parul carunt.

TUNSORI PENTRU BARBATI CU PARUL CRET

Daca aveti parul cret, nu il tundeti si nu-l indreptati, ca sa-l ascundeti mereu. La unii barbati, buclele pot arata mai mult decat perfect. Tunsoarea lejera este o buna alegere pentru viata de zi cu zi, in timp ce pentru ocaziile speciale se poate aranja mereu, intr-un mod special, cu efortt minim, folosind produse de styling.

TUNSORI PENTRU BARBATI - PRETURI

Pretul difera in functie de serviciu. Daca este vorba de parul scurt, care nu necesita mult efort, pretul este de aproape 20 lei. Pentru tunsori mai stilizate, preturile variaza pana la maximum 100 lei. Aranjarea barbii costa in mod normal intre 10 si 15 lei.

Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti saloanele care va ofera tunsori moderne pt barbati

Tunsori barbati :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Tunsori barbati