Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
LentileLentile. Aici aflati informatii utile despre lentile, preturi lentile si cabinete oftalmologice unde puteti sa procurati lentile.https://www.bucuresti365.roLentile

Lentile

Lentilele ochelarilor au importanta in corectarea unor defecte ale vederii. Cand le alegem tinem cont de rolul functional, dar si de cel estetic. Alegerea lentilelor se face in functie de viciul de refractie care trebuie corectat si de valoarea dioptriilor, fie ca suferiti de miopie sau hipermetropie.
Unele persoane au deficienta atat la vederea de aproape, cat si la distanta, necesitand ambele dioptrii.  Ei vor putea alege fie lentilele bifocale, fie pe cele progresive sau pe cele progresive de interior. Lentila bifocala este cea care are pe suprafata sa atat dioptriile pentru vederea la distanta, cat si pe cele pentru vederea de aproape, cele progresive sunt acele lentile care permit vederea  la distanta, intermediar si de aproape, iar cele progresive de interior sunt acele lentile care permit cresterea acuitatii vizuale si largirea campului si ofera protectie sporita atunci cand folosim computerul. 

tratament antireflex

Tratamentul antireflex poate fi aplicat pe orice lentila. Rolul sau este de a reduce din neclaritate si de a bloca reflexia luminii daca, de exemplu, trebuie sa munciti la birou si sa petreceri multe ore in fata unui ecran puternic luminat. Tratamentul antireflex aplicat pe lentilele ochelarilor dumneavoastra  ofera protectie ochilor si previne oboseala acestora.

                

                  Lentile bifocale si progresive

Cel mai adesea, dupa varsta de patruzeci de ani vederea noastra se strica, iar acest lucru afecteaza in mod special cititul, care se va desfasura putin mai greu  intrucat vederea de aproape va fi mult mai slaba.
In cazul in care vederea la distanta nu este nici ea buna, lentilele progresive  vor fi solutia potrivita pentru noi,  deoarece acestea sunt mult mai confortabile si permit vederea printr-o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si de aproape.
Lentilele progresive de interior permit o vedere mult mai clara la orice distanta pentru ca au o intensitate mult mai mare.

LENTILE - recomandari

Cu totii ne dorim lentile cat mai subtiri, indiferent de ce dioptrii folosim.  Lentilele pot fi atat minerale (din sticla), cat si organice ( din plastic). Indiferent de dioptrii, lentilele organice sunt de doua ori mai usoare decat cele minerale.
Lentilele din sticla, folosite de oamenii care au dioptrii cu plus  sau nu vad bine de aproape, sunt de multe ori foarte groase.  Exista insa si alte modalitati pentru a ajusta acest lucru, cum ar fi utilizarea unor lentile cu suprafete plane, asa numitele lentile asferice, unde curbura suprafetei nu este aceeasi, iar spre margini este tot mai plata. In functie de dimensiunea ramei si de pozitia ochiului, se determina grosimea si curbura acestora.
Lentila poate fi realizata din materiale foarte flexibile, care au impact atat in utilizarea lor, cat si grosimea acestora. Lentila moderna poate fi fabricata intr-o gama larga de culori.

LENTILE - preturi

Preturile pentru lentile variaza intre 44 lei si 364 lei pentru lentila normala. Pentru lentilele cu tratament antireflexie, preturile incep  de la 389 lei, preturile pentru  cele fotocromatice de la 496 lei. Pentru estetica si un confort sporit, datorat greutatii lor reduse,  se folosesc lentilele HI-Index  care sunt cu 40% mai subtiri in comparatie cu lentilele normale si au preturi incepand cu  514 lei.  Preturile au caracter informativ. Pentru informatii precise, va rugam sa contactati cabinetele de optica medicala de mai jos.
 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti cabinete oftalmologice care comercializeaza lentile

Lentile :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Lentile