Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Ochelari de soareOchelari de soare. Aici gasiti o gama larga de recomandari si sugestii pentru alegerea ochelarilor de soare, firme care comercializeaza ochelari de soare.https://www.bucuresti365.roOchelari de soare

Ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt o expresie a stilului nostru! Acestia nu sunt doar un accesoriu la tinuta de zi cu zi, ci ne ofera protectie impotriva radiatiilor UV.  Ochelarii de soare pot chiar sa faca parte din echipamentul nostru sportiv. Rolul primordial este acela de a proteja ochii de radiatiile solare. 

 
cum aleg ochelarii de soare ?

 

Alegerea ochelarilor de soare se face in functie de stilul si fizionomia noastra. Poate un model in tendinte nu ne vine bine sau poate ne depaseste bugetul. Iata cateva sfaturi de urmat cand alegem perechea ideala: pentru o fata alungita se potrivesc ochelarii de soare cu lentile mai mari de forma ovala sau patrata, in cazul unei fete ovale se poate opta pentru toate tipurile si toate formele de ochelari, in timp ce unei fete rotunde ii vin perfect ochelarii cu lentile alungite, iar unei fizionomii cu forma patrata intotdeauna i se va potrivi mult mai bine o pereche de ochelari cu o lentila putin mai mare, de forma rotunda. 

 

protectie contra radiatiilor uv

 

In cazul in care aveti ochii deschisi la culoare, veti fi mai expusi decat celelalte persoane la  influentele daunatoare ale luminii. Expunerea exagerata la soare, fara a va proteja ochii, poate duce, in cele din urma, la cataracta sau poate provoca deteriorarea vederii la batranete. Din aceasta cauza, atat copii cat si adultii ar trebui sa poarte ochelari de soare. Conform unui studiu, parintii gresesc si nu le cumpara copiilor ochelari de soare crezand ca nu au nevoie de ei, ori atunci cand se decid sa cumpere,  au in vedere doar pretul acestor ochelari. Acest criteriu este gresit, pretul platit pentru ochelari  trebuie sa reflecte calitatea acestora avand in vedere ca ochii nostri sunt foarte pretiosi si trebuie protejati.

 
 
ochelari pentru protectie speciala sau sport

 

Acesti ochelari ne protejeaza soare, de vant si de praf. Este important ca ei sa nu se sparga, sa reziste la viteze mari si sa va protejeze ochii impotriva fluxului de aer.
Cea mai buna alegere sunt ramele-cadru rotunde care de obicei se muleaza perfect pe fata, iar lentila va fi putin mai mare. Daca va place tenisul, o alegere foarte buna o reprezinta ochelarii care pot regla intensitatea luminii, pentru ca veti fi nevoiti sa priviti foarte mult in sus in timpul jocului.

 

PReturi ochelari

Preturile ochelarilor de soare variaza intre 439 lei si 988 lei

Pretul ochelarilor de soare ”no-name” variaza intre 20 lei si 274 lei

Preturile au caracter informativ. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati centrele de optica medicala de mai jos.
 

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti cabinete oftalmologice unde puteti cumpara ochelari de soare

Ochelari de soare :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Ochelari de soare