Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Reparatii ochelariReparatii ochelari. Aici aflati cum se pot repara ochelarii, ateliere unde se repara ochelarii, preturi si informatii utile.https://www.bucuresti365.roReparatii ochelari

Reparatii ochelari

In general, ochelarii nu sunt o investitie prea ieftina, de aceea de multe ori preferam sa ii reparam pe cei vechi, decat sa ne cumparam altii noi. Fiind utilizati in fiecare zi, este important sa stim cateva trucuri  pentru ca acestia sa reziste cat mai mult, dar si pentru a ne scuti de cheltuieli inutile si, mai ales, de nervi. Si asta pentru ca nu este deloc placut atunci cand observam ca ochelarii nostri  s-au stricat chiar in momentul in care aveam ceva urgent de facut .

repararea ochelarilor cu rama metalica

Daca detineti o pereche de ochelari cu rama metalica, pe care ati cheltuit cu siguranta o suma frumusica de bani, este bine sa stiti ca, in cazul in care se intampla ceva cu acestia, ii puteti repara.
Avantajul ochelarilor cu rama metalica este faptul ca la ei totul poate fi reparat si chiar imbunatatit. De exemplu, putem monta niste suruburi care sa sustina lentila. Se poate intampla ca in timpul unor manevre gresite sa se rupa bratele metalice sau se poate intampla sa pice suportul nazal, adica  acea parte care sustine ochelarii pe nas.
Orice problema ati avea cu ochelarii dumneavoastra cu rama metalica, contactati cabinetele de optica medicala care sunt afisate la sfarsitul textului nostru si, in cel mai scurt timp, problema se va rezolva.

REPARAREA OCHELARILOR CU RAMA titan

Daca ochelarii din metal sunt scumpi, cei din titan  sunt cu siguranta si mai scumpi. Din acest motiv, repararea lor este cea mai buna optiune.
Este foarte important ca problema ochelarilor dumneavoastra  sa fie rezolvata imediat, deoarece pentru multi oameni, viata fara  “o a doua pereche de ochi” este de neconceput. Nu pot munci, nu pot citi, nu pot scrie,  nici macar nu pot sa se uite la televizor, pentru ca vederea lor este foarte deteriorata. O rama rupta poate fi sudata si curatata cu ultrasunete. Suruburile, suportul nazal, toate celelalte piese de schimb pentru ochelarii cu rama din titan le puteti gasi in cabinetele de optica medicala aflate sub acest text.  Si lentila poate fi schimbata cu o alta, de o alta nuanta.

REPARAtii ochelari- experienta

Daca  ochelarii au fost deteriorati, repararea lor trebuie efectuata doar de catre profesionisti.  Nu incercati sa-i reparati singuri, acasa, intrucat ii puteti strica mai rau.  Se recomanda ca, imediat ce ati sesizat o defectiune la ochelarii dvs, sa contactati un cabinet de optica medicala care sa se ocupe de remedierea acesteia.
Sunt si mici defectiuni care se pot remedia in magazinele de optica medicala. Dintre acestea amintim:
- corectarea suportului nazal (acea parte a ochelarilor care ii fixeaza  pe nas); se poate intampla ca unii oameni sa fie alergici la materialul din care este facut acest suport si, din acest motiv, trebuie schimbat;
- schimbarea lentilelor - se poate intampla ca dioptriile dumneavoastra sa se schimbe intre timp, de aceea este necesara inlocuirea lor cu altele noi;
- stratul de anti-reflexie -  acest strat aplicat pe lentila dumneavoastra va face ca ochelarii sa devina cu mult mai putin sensibili la reflexii, in timp ce stati, de exemplu,  in fata calculatorului sau conduceti pe timpul noptii; de asemenea, stratul anti-reflexie este recomandat in cazul in care aveti dioptrii destul de mari sau, pur si simplu, doriti sa vi se vada ochii in fotografii; dca aveti un job care presupune foarte putina lumina, ochelarii cu lentile anti-reflexie va vor ajuta cu siguranta;
- daca purtati lentile de plastic, veti avea nevoie de un strat protector, care va proteja plasticul de zgarieturi;
- producerea si inlocuirea nailonului/ suruburilor/ lentilelor colorate.
- ajustarea ochelarilor in functie de forma capului dumneavoastra.
Dupa toate aceste reparatii necesare ochelarilor dumneavoastra, veti fi cu siguranta multumiti si veti putea vedea o lume mult mai luminoasa!

REPARAtii ochelari - preturi

Preturile variaza intre 230 lei si 673 lei, iar serviciul de inlocuire a  lentilelor va costa inca 36 lei . In acest serviciu este inclusa si aplicarea stratului anti-reflexie.
Inlocuirea suportului nazal costa intre 3 lei si 7 lei pe piesa.
Preturile sunt orientative. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati cabinetele de optica medicala de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti centrele de optica medicala care repara ochelari

Reparatii ochelari :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Reparatii ochelari