Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Antrenor personalAntrenor personal. De ce sa alegem un antrenor personal? Solutii si idei despre cum sa lucram cu un antrenor personal. Sali de fitness care ofera antrenamente cu antrenor personal.https://www.bucuresti365.roAntrenor personal

Antrenor personal

Antrenamentul cu un antrenor personal nu se poate compara cu cel efectuat individual. Ai parte de un partener de antrenament a carui unica misiune este sa te motiveze in atingerea obiectivelor dorite. Indiferent daca doresti sa cresti masa musculara, sa fii o stea pe ringul de dans, sa-ti imbunatatesti jocul de golf sau sa-ti depasesti recordul de la ultimul maraton, antrenorii te pot ajuta. Poti primi consiliere chiar in cazul unor accidentari suferite sau in perioada de reabilitare fizica.

Ce inseamna antrenor personal? Este un  profesionist care stie exact ce ai tu nevoie si, indiferent de ramura sportiva si de targeturi, aceasta persoana  iti va usura obtinerea rezultatelor dorite, intr-un mod natural si sanatos. Un antrenor personal capabil trebuie sa stie sa iti personalizeze antrenamentul, astfel incat sa ajungi la rezultate optime in cel mai scurt timp.

de ce sa alegi un antrenor personal?

Cu totii suntem preocupati sa folosim fiecare secunda a vietii noastre pentru a face ceva important. Drept urmare, de ce sa nu folositi timpul pe care il petreceti in salile de fitness intr-un mod efectiv si eficient, lucrand cu un antrenor personal in sesiuni 1-la-1 sau in grup?
Antrenorul personal va fructifica la maxim timpul alocat antrenamentului, motivandu-va, pastrand o intensitate ridicata a exercitiilor si monitorizandu-va progresele.
Antrenorul dumneavoastra va face, atunci cand este cazul, schimbarile necesare in programul de antrenament. Drept urmare, majoritatea persoanelor care apeleaza la ajutorul antrenorului personal reusesc sa-si imbunatateasca substantial rezultatele.
Daca doresti sa slabesti sau sa iti tonifiezi corpul si ai nevoie de cineva care sa te motiveze, care sa te corecteze si care sa te ajute in timpul antrenamentului, atunci cu siguranta ai nevoie de un antrenor personal. Un antrenor profesionist de fitness nu se limiteaza numai la a te indruma in timpul programului de exercitii fizice, are si rolul de sustinator psihologic, te incurajaza si te motiveaza atunci cand te simti descurajat sau ai impresia ca nu progresezi.
La prima ta intalnire cu antrenorul personal vei vorbi despre schimbarile pe care vrei sa le faci in legatura cu corpul tau, vei vorbi despre problemele de sanatate pe care le ai sau le ai avut. Dupa acesta urmeaza urcatul pe cantar, unde antrenorul va nota intr-o agenda greutatea si procentul de grasime in corpul tau.
Pe langa antrenamentul la sala, vei primi si un regim alimentar, o lista cu ce trebuie sa consumi si ce trebuie sa eviti, ca sa ajungi la rezultatul dorit. Scopul fiecarui regim este pierderea kilogramelor, arderea grasimilor si cresterea masei musculare.

ANTRENOR PERSONAL- recomandari

Un antrenor personal iti ofera un program personalizat. Fiecare individ in parte este diferit. De aceea, un antrenor personal bun iti va aranja programul in functie de anumiti parametri si in functie de obiectiv.

Oricat de greu iti este inainte, in timpul sau dupa antrenament, un antrenor personal bun va gasi intotdeauna in tine resurse si te va motiva sa continui. Un antrenor personal bun iti ofera eficienta. Lucrand dupa un progam bine definit, un program potrivit pentru tine, vei avea rezultate bune si nu vei ramane in acelasi punct.
Conform unor studii, 80% dintre oameni care s-au antrenat cu antrenor personal, la sfarsitul programului au indeplinit obiectivele pe care le au stabilit la inceput.
Un antrenor personal nu este recomandat doar cand vrei sa slabesti sau sa te tonifici, ci si cand urmaresti cresterea rezistentei, a tonusului muscular si imbunatatirea rezistentei cardiovasculare, prevenirea si reabilitarea leziunilor.
Fiecare sesiune de antrenament dureaza o ora. Prima sesiune este dedicata stabilirii nivelului de rezistenta fizica, masuratorilor corporale, istoricului sanatatii tale, enumerarea exercitiilor si stabilirea obiectivelor. Trebuie sa fii pregatit sa te urci pe cantar, sa afli nivelul de grasime din corpu si sa raspunzi la intrebari specifice, care va vor ajuta sa stabiliti impreuna obiectivele.
O data introducerea facuta, antrenorul dumneavoastra va fixa un program de antrenament clar, provocator si non-repetitiv, special conceput sa se adreseze nevoilor dumneavoastra. Antrenorul va continua sa va monitorizeze progresele si va adapta programul de antrenament pe masura ce nevoile si nivelul dumneavoastra se modifica.

ANTRENOR PERSONAL - preturi

O sedinta cu antrenor personal costa in jur de 80 lei, 5 sedinte costa circa 450 lei, iar 10 sedinte costa de la 600 lei pana la 850 de lei.
Preturile sunt orientative. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati salile de fitness de mai jos.

 

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti sali de fitness care va ofera antrenament cu antrenor personal

Antrenor personal :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Antrenor personal
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: