Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
TRXTRX. Aici aflati totul despre TRX, metode de antrenament, impresii, tarife, date de contact si salile de fitness care va ofera aceasta metoda de antrenament.https://www.bucuresti365.roTRX

TRX

 


Puscasii marini reprezinta elita fortelor terestre americane si, special pentru ei, a fost conceput antrenamentul TRX Suspension Training. TRX este abrevierea pentru Total Resistance Exercise, iar antrenamentul se desfasoara doar cu ajutorul a doua benzi si greutatea propriului corp. Pare usor, dar nu e deloc asa.
TRX-ul este un program in cadrul caruia  majoritatea exercitiilor se desfasoara in suspensie. Trainingul este simplu, fiind necesare doar cele doua benzi amintite mai sus si folosind greutatea propriului corp. Acest tip de antrenament este perfect pentru oricine, pentru ca nivelul de rezistenta si dificultatea pot fi controlate.
TRX este un antrenament de grup sau individual, care iti antreneaza toate grupele de muschi. Corpul este suspendat si isi foloseste propria greutate in diferite planuri de inclinare. TRX Suspension Training iti va da posibilitatea sa faci antrenamente de Interval Training, Strength si Cardio. Spre deosebire de programele traditionale, TRX este recomandat in antrenamentele de recuperare, pentru cei care au probleme cu incheieturile sau cu spatele.
Este un program ideal de exercitii de recuperare, dar si un program intens de fitness.
Beneficiile utilizarii TRX:
• antreneaza toti muschii corpului;
• dezvolta forta musculara;
• este si un bun antrenament cardio;
• creste flexibilitatea, echilibrul si mobilitatea;
• reduce riscul de accidentari;
• este un antrenament care dezvolta forta, in regim de rezistenta.

ANTRENAMENT CU TRX

Intr-o societate in care aglomeratia urbana si lipsa timpului ne preseaza, singura solutie pentru destresare, mentinerea tonusului si a puterii de munca ramane sportul. TRX este o alegere excelenta, deoarece este un antrenament incredibil de eficient pentru intregul corp si dureaza doar 20 de minute. Doua benzi de agatat permit moduri infinite de exercitii, care antreneaza intregul corp si dezvolta forta musculara, imbunatateste flexibilitatea, echilibrul si mobilitatea.
TRX este un program eficient de intretinere si recuperare. Spre deosebire de antrenamentele standard, care solicita in general o singura grupa de muschi, crescand riscul unei accidentari sau al unui dezechilibru al masei musculare, TRX Training permite utilizarea unei plaje mai largi de miscari si de grupe musculare simultan.


EXPERIENTE CU TRX


TRX este un program in cadrul caruia majoritatea exercitiilor se desfasoara in suspensie. TRX este recomandat in antrenamentele de recuperare, pentru cei care au probleme cu incheieturile sau cu spatele.
In cadrul antrenamentelor TRX controlul va apartine in totalitate. Puteti efectua sute de exercitii in conditii de siguranta pentru cresterea puterii, flexibilitatii, echilibrului si a mobilitatii, fara risc de accidentari si la intensitatea aleasa de catre dumneavoastra.
Acest tip de antrenament este potrivit pentru oricine, deoarece se poate controla nivelul de rezistenta si de dificultate. TRX este combinatia perfecta intre exercitii de fitness si de recuperare.
TRX solicita toate grupele de muschi, evitandu-se astfel riscul unei accidentari sau o deformare a muschiului, ca o cauza a suprasolicitarii acestuia.
TRX este un aparat care se poate utiliza oriunde, fiind adaptabil, cu un maner special, il putem folosi la sala, in parc, si chiar acasa.
Desi oricine poate practica exercitii avand la indemana cele doua "benzi minune", nu oricine stie cum sa faca antrenamentul eficient, de aceea se recomanda ca programul de TRX sa se desfasoare sub atenta supraveghere a unui antrenor, cel putin pentru sendintele de inceput, astfel incat practicantul sa fie initiat in ceea ce priveste utilizarea corecta a echipamentului, exercitiile sa fie atent gandite si concepute pentru nivelul sau si, in plus, sa existe o opinie avizata asupra acuratetei executiilor. Este un antrenament care permite solicitarea unui numar mare de grupe musculare. Acest lucru inseamna ca, intr- un timp mai scurt, pot fi obtinute rezultatele dorite.
Acest tip de antrenament este perfect pentru oricine, pentru ca nivelul de rezistenta si dificultatea poate fi controlat. Este un program de exercitii ideal pentru recuperare, dar si un program intens de fitness. Exercitiile pot fi facute individual sau in perechi.


PRETURI

O sedinta TRX costa 20 lei, iar un abonament pentru 30 de zile, cu numar nelimitat de sedinte, va costa 140 lei.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe informatii contactati salile de fitness de mai jos:

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Gasiti sali de fitness care va ofera metoda de antrenament TRX

TRX :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de TRX
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: