Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Power PlatePower Plate. Aici aflati totul despre Power Plate, tipuri de antrenament, impresii, preturi, date de contact si adresele salilor de fitness unde puteti gasi power plate.https://www.bucuresti365.roPower Plate

Power Plate

 

Power Plate este solutia revolutionara in fitness si wellness.  Principiul de antrenament este cel al stimularii raspunsului natural al corpului la vibratii.
Aceste vibratii transmit valuri de energie prin corpul uman, activand contractii musculare cu o frecventa cuprinsa intre 25 si 50 de ori pe secunda. Power Plate a fost descoperit in fosta Uniune Sovietica si este un aparat potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati, la orice varsta.
Astazi, Power Plate este considerat unul dintre cele mai bune aparate de fitness. Foarte multe vedete internationale au apelat la el pentru a-si remodela silueta sau pentru a scapa de celulita. Printre ele se numara Madonna, Annie Lennox, Matt Damon, Claudia Schiffer, Julia Roberts si Monica Bellucci.
Platforma, partea cea mai importanta a aparatului, genereaza impulsuri mecanice care produc contractii reflexe ale musculaturii. Aceste impulsuri sunt percepute ca pe niste vibratii puternice, iar contractiile rezultate sunt vizibile, caci pielea „tremura" in timpul antrenamentelor.

EXERCITII LA POWER PLATE

Power Plate este un aparat de fitness universal, nu conteaza sexul sau varsta, oricine il poate utiliza. Folosind Power Plate veti observa urmatoarele schimbari:
- cresterea fortei musculara;
- reducerea celulitei;
- arderea grasimilor;
- marirea densitatatii osoase;
- activarea circulatiei sanguine;
- cresterea rapida a masei musculare.

Power Plate ofera beneficiile unui antrenament corporal complet in 25 de minute, precum si masaj, eliberare miofasciala si relaxare. Transferul de vibratii la muschi activeaza in mod natural contractiile reflexe pe mai multe grupe musculare simultan, contribuind la imbunatatirea tonusului muscular, cresterea fortei si rezistentei, a flexibilitatii si mobilitatii.
Power Plate favorizeaza eliberarea de hormoni, contribuind la recuperarea si regenerarea tesutului deteriorat, reducand astfel leziunile din sport, accelerand recuperarea si scurtand timpul de vindecare: refacerea muschilor si a tesuturilor moi afectate este mai rapida, atrofia musculara scade si se reduce durerea.
Sportivii care utilizeaza Power Plate pentru incalzire, inaintea exercitiilor, au inregistrat cresteri semnificative ale performantelor in sprint, extensie, explozie si rezistenta. S-a dovedit ca, in urma vibratiilor, creste raza de miscare, coordonarea, echilibrul si stabilitatea.
Prin actiunea repetitiva precisa, Power Plate ofera o stimulare superioara a sistemului nervos, astfel incat dezvoltarea intregului corp neuromuscular - echilibru, mobilitate si stabilitate, rezistenta si control motor (memorie musculara) - se face intr-un interval de timp mai scurt decat prin metodelele traditionale.

ANTRENAMENT

Antrenamentele cu Power Plate se fac obligatoriu in prezenta unui instructor, pentru ca doar acesta poate indica pozitiile corecte in care se sta pe aparat. Antrenamentul poate fi individual sau in perechi.
In primul rand, se fac exercitii de forta, se pune accent pe consolidarea si definirea musculara si arderea grasimilor. Dupa prima faza, urmeaza intinderi musculare si, la sfarsit, se face un masaj cu ajutorul aparatului, pentru relaxare si eliberarea stresului.
Baza aparatului Power Plate este un platou vibrant pe care practicantul se urca, exact ca pe un stepper. Acest platou provoaca contractii la nivelul tuturor muschilor, obligandu-i sa lucreze. In functie de pozitia adoptata pe Power Plate, se pot lucra, rand pe rand, fesele, coapsele sau abdomenul. Si toate ascestea fara pic de efort!
Spre deosebire de toate celelalte aparate clasice de fitness, Power Plate lucreaza singur. Utilizarea lui este foarte simpla: te urci pe el, adopti pozitia corespunzatoare, reglezi intensitatea si astepti sa vibreze. Alternand pozitia la fiecare 45 de secunde, poti lucra eficient mai multe parti ale corpului. Din punct de vedere al modului de actiune asupra musculaturii, Power Plate se aseamana intr-o oarecare masura cu aparatul de electrostimulare. Power Plate este aparatul ideal pentru cele sau cei care vor sa isi lucreze musculatura cu un efort minim.

PRETURI


Preturile variaza de la 24 lei si pana la 30 lei pentru o sedinta, iar un abonament pentru 30 de zile, cu maximum 12 sedinte, costa de la 100 lei si pana la 120 lei.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe informatii, contactati salile de fitness de mai jos:


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Cautati sali de fitness care va ofera Power Plate

Power Plate :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Power Plate
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: