Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
X-BodyX-Body. Aici puteti afla informatii despre tehnologia X-Body, sali de fitness care ofera X-Body, cum se desfasoara antrenamentele cu X-Body, preturi, sfaturi.https://www.bucuresti365.roX-Body

X-Body

Timpul este un lux in ziua de azi, iar de cele mai multe ori iti este imposibil sa petreci zeci de ore la sala pentru a obtine silueta dorita! Solutia este antrenamentul cu X-Body, tehnologie germana de ultima generatie, ce combina eficienta garantata si siguranta pentru rezultate rapide si impresionante.

ce este X-BODY ?

Lumea moderna are un stil de viata nesanatos, pornind de la prea multe ore petrecute la calculator, pe scaun, mancarea de tip fast-food si absenta aproape completa a oricarei forme de activitate fizica.
Imaginea promovata de media in legatura cu aspectul fizic ne prezinta oameni care arata perfect, barbati cu abdomen definit sau femei fara celulita. Foarte multe persoane se deprima comparandu-se cu acestia. Cel mai bun mod  de a slabi si de a creste masa musculara, dupa cum stim toti, este mersul frecvent la sala de forta. Dar sunt oameni care nu au timp sau nu isi doresc asa ceva.
Antrenamentul cu tehnologia EMS funcționeaza prin stimulare electrica musculara. Aparatul X-Body, transmite un impuls receptat in vesta care face parte din echipament si contracta muschii, iar apoi emite vibratii relaxante. Acest antrenament este ideal atat pentru cei care vor sa slabeasca, cat si pentru cei care vor sa se tonifice. Studiile arata ca, daca folosesti X-body, slabesti si iti tonifici corpul de cinci ori mai repede ca la sala.
 

antrenament  X-BODY

Antrenamentul X-Body dureaza 20 de minute, timp in care iti poti lucra toate cele noua mari grupe de muschi, putand sa setezi aparatul la o intensitate mai mare pe zonele problematice.
Alaturi de antrenorul personal,  vei lucra selectiv zonele cu probleme  iar cu exercitiile de fitness personalizate esti pe drumul bun catre un corp perfect. In 20 de minute, pierzi minimum 500 Kcal, iar muschii tai continua sa arda calorii inca 24 sau 48 de ore dupa antrenament.

X-BODY - recomandari

X-Body este cea mai buna si cea mai sigura modalitate de a obtine rezultate rapide! Sunt suficiente doar 4 sedinte de 20 minute pentru a vedea rezultatele. Acesta este unul din cele mai mari avantaje ale acestui antrenament, in comparatie cu mersul zilnic la sala de forta, unde rezultatele sunt vizibile dupa 15 - 25 de sedinte.

Cu ajutorul acestui antrenament iti poti regla dezechilibrele musculare, te ajuta la procesul de recuperare in cazul leziunilor. Secretul consta in stimularea simultana a tuturor celor 9 mari grupe musculare si nu pune presiune pe coloana vertebrala sau pe articulatii.

X-BODY - preturi

Cele mai multe sali ofera o sedinta initiala gratuita. Un abonament pentru 4 sedinte costa circa  210 lei, 8 sedinte costa circa 410 lei, 12 sedinte costa circa 550 lei, iar pentru 24 sedinte veti plati aproximativ 1800 lei.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati salile de fitness de mai jos.
 

 

  


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti sali de fitness care va ofera tehnologia X-Body

X-Body :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de X-Body
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: