Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Pole dancePole dance. Aici aveti informatii despre pole dance, sali unde puteti invata pole dance, preturi si detalii utile.https://www.bucuresti365.roPole dance

Pole dance

Cine nu a auzit de "pole dance" pana acum? Ei bine, in cazul in care esti convinsa ca este vorba de binecunoscutul dans la bara al animatoarelor din cluburile de noapte, te inseli.

Pole dance este cu adevarat un sport, recunoscut pe plan international, cu competitii de prestigiu organizate peste tot in lume. Un sport care transforma corpul unei femei intr-o adevarata opera de arta. Un sport unde se imbina in mod desavarsit forta si antrenamentul fizic, cu gratia si eleganta unei balerine. 

Pole dance este un fenomen de dans si fitness. Practicandu-l poti obtine multe beneficii. Astfel, te ajuta sa ramai in forma, iti ridica stima de sine si siguranta in propria persoana si, in plus, este si foarte distractiv!  Multe femei din intreaga lume au devenit dependente de acest sport.  Este un sport cu origine in Australia si America, devenit popular in intreaga lume. Pole dance poate fi practicat de catre orice doamna sau domnisoara. Nu conteaza daca nu faci dans sau nu mergi la sala.

POLE DANCE - antrenament

Incalzirea se face in colanti si maiou, iar cand treceti la bara este nevoie de sort. De foarte multe ori femeile se intreaba, de ce trebuie purtata cat mai putina imbracaminte ? Motivul este simplu, daca faceti exercitii purtand colanti pe bara este mai probabil sa alunecati si sa va accidentati. In timpul antrenamentului si inainte, nu este permis sa folositi creme de maini sau de corp.

Primele 45 de minute se face incalzire, se fac exercitii pentru flexibilitate si rezistenta necesare pentru a intra in antrenamentul propriu-zis.  Veti face spagat, genoflexiuni si flotari . In urmatoarele 45 de minute veti invata elemente si exercitii noi, care vor fi efectuate pe bara. Bara de obicei are inaltimea de 4 metri si grosimea de 45 mm. Poate fi statica sau rotativa. O lectie de Pole dance arde mult mai multe calorii decat o sedinta la sala.

Acest antrenament  pastreaza in totalitate beneficiile unei lectii de gimnastica aerobica dar, in plus, imbunatateste forta partii superioare a corpului, ajuta la tonifierea musculaturii, imbunatateste ritmul cardiac, creste flexibilitatea corporala si rezistenta, ofera mai multa putere si echilibru.

POLE DANCE- preturi

O sedinta  de pole dance costa de la 30 lei pana la 50 lei, iar un abonament lunar de la 140 lei pana la 240 de lei.

 Preturile sunt aproximative;  pentru mai multe informatii va rugam sa contactati salile de fitness de mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti sali de fitness care va ofera antrenamente de pole dance

Pole dance :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Pole dance
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: