Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Optica medicala Brand Optic Shop

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: optica medicala brand optic shop, optica medicala brand optic shop bucuresti, contact optica medicala brand optic shop, optica medicala brand optic shop program de lucru

Optica medicala Brand Optic ShopMeniti sa corecteze viciile de refractie, ochelarii transced functionalitatea, fiind asimilati in categoria accesorii. De aceea, alegerea ramelor este un adevarat proces, in cadrul caruia ne consultam cu optometistrul, probam, cerem parerea oricui se afla in preajma si, in final, alegem ochelarii care ne pun cel mai bine in valoare.

Daca doriti sa aveti la dispozitie o oferta variata de rame si lentile de la producatori de top, va invitam la Brand Optic Shop, in Piata Amzei, magazinul de optica medicala unde atat produsele, cat si serviciile sunt la standard PREMIUM.

Brand Optic Shop va ofera atat servicii de optica medicala, cat si consultatii oftalmologice. Dispunem de echipamente specializate de ultima generatie, care ofera masuratori optometrice de inalta precizie. Echipa noastra reuneste profesionisiti foarte bine pregatiti, care va stau la dispozitie cu informatii avizate si sugestii in legatura cu achizitionarea ochelarilor. La noi gasiti accesorii si produse pentru intretinerea corespunzatoare a acestora.

Pentru a va face mai simpla alegerea, va oferim, la preturi excelente, urmatoarele marci de RAME:

-RAY-BAN;

-VOGUE;

-CACHAREL;

-RALPH LAUREN;

-EMPORIO ARMANI;

-ELITE;

-ANA LOCKING;

-EVATIK;

-GEORGES RECH;

-FYSH.

Ramele de calitate necesita LENTILE pe masura, de aceea am ales ca brand ESSILOR, producatorul francez cu o traditie de peste un secol si jumatate, lider mondial pe aceasta piata.

Oferim o REDUCERE 30% pentru persoanele care se prezinta cu VOUCHER-ul (prima poza din Galeria Foto).

Pentru detalii, vizitati si pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/brandopticshop/ .

Oricand aveti nevoie de consultatii oftalmologice sau de optica medicala, magazinul nostru din zona Piata Amzei - Piata Romana, va asteapta cu servicii de calitate, la preturi accesibile!