Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Urban Blade Barber Shop

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: urban barber shop drumul taberei

Urban Blade Barber Shop


Vizitele la salonul de infrumusetare nu mai sunt demult apanajul doamnelor. Preocuparea pentru imagine este o realitate in societatea moderna si vorbeste despre respectul fata de propria persoana si fata de cei cu care interactionam. Un barbat puternic se remarca prin atitudine, dar si prin felul in care se afiseaza in societate, iar personalitatea puternica obliga la un look pe masura. Aici intervin stilistii Urban Blade Barber Shop, un salon-concept dedicat barbatilor care tin la imaginea personala si doresc servicii de frizerie la un alt nivel. In cele doua locatii din Drumul Taberei, cei mai talentati si bine pregatiti profesionisti sunt la dispozitia ta pentru a-ti oferi o experienta cu totul speciala si o transformare care va fi usor remarcata.

Stilistii Urban Blade Barber Shop personalizeaza fiecare serviciu si iti ofera consiliere de imagine, stiu sa te asculte si sa inteleaga exact ce doresti si cum vrei sa arati cand pleci din frizerie. Iti oferim: tuns si stilizat parul, barba si mustata, vopsit baraba, spalat si masaj capilar, masca si epilat facial.

Serviciile premium de la cea mai buna frizerie din Drumul Taberei, Urban Blade, au tarife mici, asa ca nu ai niciun motiv sa nu faci o programare pentru a petrece in relaxare totala in cel mai la moda loc dedicat barbatilor, un barber shop special pentru tine.

Te asteptam in cele doua locatii!