Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Beauty Exclusive

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: beauty exclusive, beauty exclusive bucuresti, contact beauty exclusive, beauty exclusive program de lucru, solar drumul taberei, solar sector 6

Beauty ExclusiveVarsta este doar un numar care nu poate fi ghicit, atunci cand urmele lasate de timp pe chipul nostru sunt invizibile. Cum putem sa ne mentinem tineretea si stralucirea, dar si increderea in sine si bucuria? Simplu, lasand profesionistii in servicii de infrumusetare sa se ocupe de acest aspect. Va invitam, deci, in Drumul Taberei, la Beauty Exclusive, un salon unde frumusetea are exclusivitate!

Beauty Exclusive reprezinta un etalon de profesionalism prin calitatea si actualitatea serviciilor. Nu ne multumim sa fim doar un alt salon de infrumusetare din sectorul 6, ci ne-am autoimpus un standard inalt in tot ce facem, luand fiecare zi ca pe o noua provocare. Un colectiv competent, care se dezvolta permanent prin informare si stagii de pregatire, este la dispozitia dumnevoastra pentru a va oferi tratamente cosmetice personalizate, pentru un ten tanar si luminos.

Salonul nostru de cosmetica lucreaza cu furnizori de varf, atat pentru produse cosmetice, cat si pentru aparatura cu care se fac tratamentele. Pachetele de care beneficiaza clientele noastre sunt concepute pentru orice tip de ten si au efecte benefice garantate, atat estetice, cat si dermatologice. Intervenim non-invaziv cu ajutorul tratamentelor cu oxigen hiperbaric, cu microdermabraziune sau cu procedura de lifting nechirurgical. Completam tratamentele cosmetice cu masaje si masti de cea mai buna calitate.

Beauty Exclusive va pune la dispozitie si solar cu tehnologia de ultima generatie MegaSun, pentru bronzare uniforma si sanatoasa, pielea fiind protejata cu cele mai bune lotiuni si creme.

Va invitam in Drumul Taberei sa incercati pachetele promotionale si sa va lasati rasfatate la unul dintre cele mai bune saloane de cosmetica si solar din sectorul 6!