Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Boutique of Beauty by Hannah

Adresa:

Sector: Ilfov

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: boutique of beauty by hannah oras pantelimon, salon infrumusetare oras pantelimon, coafor oras pantelimon

Boutique of Beauty by HannahImaginea conteaza, chiar daca poate suna superficial, iar siguranta pe care o avem cand suntem aranjati din cap pana in picioare ne face mai increzatori in orice imprejurare. De aceea, va stam la dispozitie la cel mai apreciat salon de infrumusetare din orasul Pantelimon, Boutique of Beauty by Hannah, cu servicii profesionale si preturi accesibile.

Salonul nostru este deschis pentru doamne si domni care apreciaza calitatea serviciilor, produsele de top si personal pregatit sa ofere cea mai buna varianta de coafura, tunsoare culoare sau cel mai eficient tratament cosmetic, alaturi de manichiura si pedichiura impecabile.

La coafor realizam coafuri speciale, coafat mireasa, tunsori stilizate, balayage si tratamente profesionale pentru par. Pentru tratamente faciale, microblading,stilizare sprancene, tatuaje semipermanente, pigmentare buze, injectari cu acid hialuronic sau epilat, va sta la dispozitie cabinetul de cosmetica. Tot aici, beneficiati de sedinte de make-up profesional, iar pentru a va reincarca de enrgie si afi in forma maxima, apelati la masaulj terapeutic si la cel de relaxare.

Manichiura si pedichiura dumneavoastra vor arata impecabil, fie ca doriti sa vi se aplice unghii false, sa aveti parte de de servicul clasic, sau de aplicare de oja semipermanenta. In salonul de infrumusetare Boutique of Beauty by Hannah realizam si pedichiura medicala, care include si scoatera bataturilor.

Oferim servicii complete de frizerie.

Va asteptam in orasul Pantelimon cand simtiti nevoia unei schimbari de look sau, pur si simplu, aveti nevoie de cateva clipe de relaxare si rasfat la coafor sau cosmetica, intr-un salon de infrumusetare de top!