Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Cosmedor Beauty Salon

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: cosmedor beauty salon, cosmedor beauty salon bucuresti, contact cosmedor beauty salon, cosmedor beauty salon program de lucru, salon coafura piata norilor, salon cosmetica piata norilor

Cosmedor Beauty Salon


Cu o istorie longevivă de peste 20 de ani, salonul nostru a reușit întotdeauna să se adapteze nevoilor clientelor noastre și să rămână în topul preferințelor acestora. Cosmedor Beauty Salon este amplasat intr-o zona centrala, la numai trei minute de statia de metrou Tineretului, fiind foarte usor de localizat.

Atat pe partea de coafor, cat si pe partea de cosmetica, dedicarea absoluta si personalizarea, in functie de nevoile clientului, sunt prioritatea noastra. Fetele noastre, indiferent ca vorbim de coafor/ manichiura-pedichiura/cosmetica/masaj urmeaza anual cursuri, pentru a invata lucruri noi si a tine pasul cu tendintele.

Va asteptam la salon, in zona Piata Norilor, din Tineretului, pentru o sedinta de rasfat la coafor, manichiura, pedichiura sau cosmetica. La Cosmedor Beauty Salon realizam unghii unice, intr-un mod artistic.

Va asteptam!