Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Extensii Gene Guise

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: extensii gene guise, extensii gene guise bucuresti, contact extensii gene guise, extensii gene guise program de lucru

Extensii Gene GuiseVa invitam la Salon Guise in sectorul 6, daca doriti o schimbare de imagine care sa fie remarcata si admirata oriunde mergeti. Serviciile de infrumusetare capata o noua dimensiune la Salon Guise, unde profesionalismul si amabilitatea personalului sunt completate de dorinta de a oferi ce este mai nou in domeniu, la preturi accesibile.

Dorim ca orice femeie sa beneficieze de tratamente cosmetice si interventii non-invazive care sa ii puna in evidenta trasaturile si sa o complimenteze. Pentru rezultate care sa satisfaca orice exigente folosim tehnici performante, produse cosmetice si materiale de la cei mai buni producatori, pentru ca toate clientele noastre sa arate natural si pline de prospetime, sa se simta perfect atunci cand se privesc in oglinda.

Chiar si cei mai frumosi ochi pot fi pusi mai bine in valoare prin extensii de gene fir cu fir realizat la Salon Guise. Pentru a va definitiva imaginea, apelati la tatuajul cosmetic prin tehnica de micropigmentare a sprancenelor si buzelor si a conturului ochilor. Efectul va fi spectaculos si veti arata aranjata in orice situatie si in orice moment al zilei.

Micropigmentarea, mai ales in cazul sprancenelor, este cea mai buna solutie pentru a redefini forma si a corecta imperfectiuni, cu investitie minima de timp si bani si cu efecte de lunga durata. Machiajul realizat prin tehnica de tatuaj cosmetic are avantajul ca nu "curge" si ca intervine in favoarea fizionomiei, avand, de asemenea, efect corector.

Atuul principal este echipa care lucreaza impecabil, gratie unei pregatiri temeinice si unui interes constant pentru tot ce este nou in domeniu. Echipa noastra este caracterizata de talent si viziune.

Cel mai bun salon din sectorul 6, Salon Guise, va asteapta pentru a oferi magnetism privirii dumneavoastra prin aplicare de extensii fir cu fir pentru gene mai bogate si mai lungi!